Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А нередовните ???
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
      К'во стана днес? Не можах да дойда, колегата Grim ме мярна по обяд, бях на ПТП , братовчед ми го удариха с колата, та ходих да му съдействам и за кураж и така до 16:30 ч. Бай Онзи не видял, че има стоп и ... на кръстовището на "Васил Левски" и Хаджи Димитър Асенов". Докато успея да влезна тук станало 17:20 ч....
      а аз помислих че нещо сте се събрали да се веселите там като те видях..... изобщо не мярнах изкривени тенекии,дано да не е имало нещо сериозно....
      там често има много пишман водачи,засичали са ме няколко пъти и мен....
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• нередовните ще се следи темата,за нередовните!най вероятно пак неделя според завивиси кога на всички им е удобно!!
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
          а аз помислих че нещо сте се събрали да се веселите там като те видях..... изобщо не мярнах изкривени тенекии,дано да не е имало нещо сериозно....
          там често има много пишман водачи,засичали са ме няколко пъти и мен....
          Ти да не си там , в наш'та махала, снощи пак те мярнах, до "Лебеда"? А за танекиите - имаше... Чудя се как не си наряза гумите тогава, ходих да чистя боклуци от Голф 3-ката (виновника) и като видях какви стъкла има от фаровете му....
          Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 22:01.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Ти да не си там , в наш'та махала, снощи пак те мярнах, до "Лебеда"? А за танекиите - имаше... Чудя се как не си наряза гумите тогава, ходих да чистя боклуци от Голф 3-ката (виновника) и като видях какви стъкла има от фаровете му....
            Ами да,там където завих по "Левски" на 2 преки... Стамболов мисля че се казва улицата бях адски озверял от глад и скочих до жабките да заредя и после супер на скорост да се прибера и
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
              Ами да,там където завих по "Левски" на 2 преки... Стамболов мисля че се казва улицата бях адски озверял от глад и скочих до жабките да заредя и после супер на скорост да се прибера и
              Аз пък съм още две преки нататък, след Отец Паисий

Comment

Аз пък съм още две преки нататък, след Отец Паисий
                на гости ли ни каниш ???
                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Айде още един комшия... Защо не? Няма невъзможни неща...

Comment

• Абе, хора то хубаво на Трафика от 12.30, ама тази седмица, ако не се лъжа формулата е по обяд. Да направим срещата след нея.
                    Мисля че повечето ще са съгласни. Или имам още едно предлжение, да намерим едно заведение с приличен телевизор(32,42"...) и да гледаме заедно формулата, все пак е последно състезание, да закрием сезона на формулата заедно.
                    Ако някой има предложение да коментираме.
                    Last edited by alfetko; d.m.y г., 21:53.
                    sigpic
                    alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• формулата е от 15:00 след обяд
                      мисля
                      че
                      е възможно да се направи и преди обяд но моето присъствие не е мн сигурно
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Да като се замисля или по точно като видях рекламите по БТВ, разбрах че съм се заблудил затова от 12,30 до 14,30 има два часа да изпием по нещо и да се видим.
                        sigpic
                        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Среща в неделя

Здравейте Колеги
                          Какво се разбираме за срещата в неделя на "Трафик" ?
                          На обяд в 12.30 ли ще бъде?
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

• Мда, 12.30....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• жалко ,ще ходя в Троян и ще се прибера най-рано в 17часа (ако не ме затрупа снега по прохода)
                              ПОЗДРАВИ на всички че зехме се забравяме

П.П. Ферарист - излекуван алфист ????? да не си продал "мартеничката" гледам черната още е пред вас ???
                              Last edited by didko_boy; d.m.y г., 17:08.
                              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Не съм бре - даже и черната вече е в движение, ама първо трябва да и поокърпя пода че гумаджиите са си оставяли ръцете като са слагали криковете отдолу.....днеска мислех да я разкарам, ама тоя дъжд ме разката.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X