Първоначално публикувано от valiotoploto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИнтересно, темата беше: "Дискусия - Срещи в Стара Загора".
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеТа за днес? Нещо?'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
-
Мда, предлагам час по рано от стандартното, тоест в 5 часа на трафика....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Хм , добре че реших да прочета малко , щото щях да се изтупкам в 18:00 и. Дано само всички да видят за колко става на въпрос , пък и да не видят аз като му пусна едни корени на трафика , та чак до 20:00 ще избутам
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
К'во стана днес? Не можах да дойда, колегата Grim ме мярна по обяд, бях на ПТП , братовчед ми го удариха с колата
, та ходих да му съдействам и за кураж и така до 16:30 ч. Бай Онзи не видял, че има стоп и ...
на кръстовището на "Васил Левски" и Хаджи Димитър Асенов". Докато успея да влезна тук станало 17:20 ч....
Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 22:59.
Comment
-
Мда, доколкото се разбрахме срещите за зимата стават в 12 часа наобед.....или 12.30 не се сещам точно какво се каза....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment