Първоначално публикувано от assassin's
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеа не искам!хахах нещо мн ми се видя нестабилна задницата!чак вземах се притеснявам знам че ще ги направи 200 инак Живко позна точно 1000 метра са нужни на баба яга!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеа не искам!хахах нещо мн ми се видя нестабилна задницата!чак вземах се притеснявам знам че ще ги направи 200 инак Живко позна точно 1000 метра са нужни на баба яга!То не означава че като карам дизел не разбирам от бензини
ПП: иначе петък и събота ще бъде слънчево, но като гледам и в неделя ще е топличко
Ето: http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&l...48#d11.03.2010156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеПП: иначе петък и събота ще бъде слънчево, но като гледам и в неделя ще е топличко
Ето:"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениетря премерим бре!аз от де а знам колко са мерил съм мойта кожа по километраж на тва растояние излиза с 200-205км/ч!пък да не забравяме че съм и по тежък от тебAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщениея кажи тва 2500 е в категория от 2000-2500 или от 2500-3000 тва става дума за застраховки данъци и тем подобни"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеАбе ще те скъсам хахах ще ти разбия и детските мечти с тоя твои коч хахахаха :Пalfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАааа какво става тука бе...бензинаджия с бензинаджия се базикат един с другне сме ли Ви интересни ний с нафтите
или сме прекалено силни за вас
ПП: Майтап да ставаAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАааа какво става тука бе...бензинаджия с бензинаджия се базикат един с другне сме ли Ви интересни ний с нафтите
или сме прекалено силни за вас
ПП: Майтап да ставаAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment