Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
    а ще го направим там бре!колко е тя кола и двигател?ш взема и мойта да я разкостя да виити тугаз 1.8 тс кво прай,тя ся няма удържане ахахаха!къса синджира и тръгва без мен!ади да ви дам една база за сравнение от 0-200км/ч със старт от място и със ощ един пасажер в колата колко ми трябва да ги вдигна като растояние??!!!!
    Защото спрях да натискам до 190 пак щще те кача е да видиш дали няма да ги испъна 200 до моста
    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• а не искам!хахах нещо мн ми се видя нестабилна задницата!чак вземах се притеснявам знам че ще ги направи 200 инак Живко позна точно 1000 метра са нужни на баба яга!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

а не искам!хахах нещо мн ми се видя нестабилна задницата!чак вземах се притеснявам знам че ще ги направи 200 инак Живко позна точно 1000 метра са нужни на баба яга!
        То от там до моста колко метра са е

Comment

• тря премерим бре!аз от де а знам колко са мерил съм мойта кожа по километраж на тва растояние излиза с 200-205км/ч!пък да не забравяме че съм и по тежък от теб

Comment

а не искам!хахах нещо мн ми се видя нестабилна задницата!чак вземах се притеснявам знам че ще ги направи 200 инак Живко позна точно 1000 метра са нужни на баба яга!
            Е че къ мислиш ти че няма да позная То не означава че като карам дизел не разбирам от бензини

ПП: иначе петък и събота ще бъде слънчево, но като гледам и в неделя ще е топличко
            Ето: http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&l...48#d11.03.2010
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• те тва време всеки ден го менат
              Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
              Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                ПП: иначе петък и събота ще бъде слънчево, но като гледам и в неделя ще е топличко
                Ето:
                Топличко - ся ще тръгнат едни приказки и оправдания че турбините прегряват, и кулерите са малки - баси......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• я кажи тва 2500 е в категория от 2000-2500 или от 2500-3000 тва става дума за застраховки данъци и тем подобни
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                  Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

тря премерим бре!аз от де а знам колко са мерил съм мойта кожа по километраж на тва растояние излиза с 200-205км/ч!пък да не забравяме че съм и по тежък от теб
                    Абе ще те скъсам хахах ще ти разбия и детските мечти с тоя твои коч хахахаха :П

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
                      я кажи тва 2500 е в категория от 2000-2500 или от 2500-3000 тва става дума за застраховки данъци и тем подобни
                      Идея си нямам - дори и "данъци" не знам какво значи......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                        Абе ще те скъсам хахах ще ти разбия и детските мечти с тоя твои коч хахахаха :П
                        и твойто време ще дойде!!!

Comment

• ей,момчета мойта мноо въри,ш ва скъсам и двамата ве ей деца
                          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Аааа какво става тука бе...бензинаджия с бензинаджия се базикат един с друг не сме ли Ви интересни ний с нафтите или сме прекалено силни за вас

ПП: Майтап да става
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аааа какво става тука бе...бензинаджия с бензинаджия се базикат един с друг не сме ли Ви интересни ний с нафтите или сме прекалено силни за вас

Живко,ще ни скъсат ушите скоро тия бензинаджии не мислиш ли ... требе си пазим гърбовете,че току виж някой не изненадал изотзад
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                              140 HP + Chip Tuning -> ex
                              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                              Born to make me happy

Comment

Аааа какво става тука бе...бензинаджия с бензинаджия се базикат един с друг не сме ли Ви интересни ний с нафтите или сме прекалено силни за вас

Не Живко просто няма смисал да я почваме тая тема с дизелите като ви гледам на какво ви направи Ферариста.Мога да ти кажа едно мноо хубаво място на карерата да утидеш да си бутнеш дизела от там

Comment

Working...
                                X