Е чакай да доживеем поне до петък, тогава ще видим кой навит, и кой свободен, и кой има сажди по жетедето.....Па и неделя уж формула има.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщениенай-лошото е че всеки път ни надушват и провалят всичко
ама няма значение я разправи малко за събота или неделя
кога къде
А за срещите неделя на "Трафик" в 12:30h.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМного си забавен
2.2 турбо дизел все още не са направили Алфа
Преди да пишеш чети малко
Още като видиш какви глупости е писал че го е оставил на 300 м при гонка на 400 м...Пеша да бях тръгнал да бягам Хондата не може да ми направи 300м. Бас хващаммай едната е черна а другата беше червена.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе стига сте я обсъждали тая Хонда...Ако е стокова напрова ще я размажемАко има нещо по нея вече ще е интересно
Също и състоянието на Алфонсо не знам какво е
Ама като се видиме ще говоря с теб Bella да ми обясниш
Ама от сега ти казвам ще го изядем тоя японец
Какво беше " И да паднем и да бием ... пак ще се напием "
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе стига сте я обсъждали тая Хонда...Ако е стокова напрова ще я размажемАко има нещо по нея вече ще е интересно
Също и състоянието на Алфонсо не знам какво е
Ама като се видиме ще говоря с теб Bella да ми обясниш
Ама от сега ти казвам ще го изядем тоя японец
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, присъствието ти на следващата среща която ще се проведе на сухо е повече от желателно, след нея доста въпросителни ще отпаднат......
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеАко 1,4-то не се справи,има и една малко по-мощна дето е 1,5...Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
незнам ама се надявам тва момче с хондата да дойде!към Радо да повярвал съм си,ся тамън имаш чеп и разни спойлерчета дай пак да ме ошамариш на 2 от 3 дръпки??мисля че много си повярвахте тоз път и мисля че ако е равен пътя бая повече ще ревете!айде аз на другите борби съм там на старта,когато и да са и поне с 40 литра бенз,мой да ви се дам да спите спокойно!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Както вече писах съм луд на тема Алфа.И аз като вас не вярвах до преди 2 седмици когато направих дръпка с Хонда 90 к.с.-стокова седан.Върви почти колкото моята.Тежи 960 кг,а хечбека са още по-леки.Не гледайте заводските времена-замерванията са по различен начин.Правил съм и гонки със Хонда 125 коня-резултата 3:0 за мен,нямам обяснение.Нямам търпение до следващата среща и дано момчето да дойде.Ще има веселба,но доста бензин трябва да му купим,че доста мераклии май се събрахме.
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
От доста време си мисля да ви предложа да направим обща среща с Хонди и BMW.Може би ще е интересно.Трябва да бъдем реалисти,все пак и те са бързи коли.Иначе няма да се гоним по улиците.
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениенезнам ама се надявам тва момче с хондата да дойде!към Радо да повярвал съм си,ся тамън имаш чеп и разни спойлерчета дай пак да ме ошамариш на 2 от 3 дръпки??мисля че много си повярвахте тоз път и мисля че ако е равен пътя бая повече ще ревете!айде аз на другите борби съм там на старта,когато и да са и поне с 40 литра бенз,мой да ви се дам да спите спокойно!!!
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеЩе има веселба,но доста бензин трябва да му купим,че доста мераклии май се събрахме."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
а ще го направим там бре!колко е тя кола и двигател?ш взема и мойта да я разкостя да виити тугаз 1.8 тс кво прай,тя ся няма удържане ахахаха!къса синджира и тръгва без мен!ади да ви дам една база за сравнение от 0-200км/ч със старт от място и със ощ един пасажер в колата колко ми трябва да ги вдигна като растояние??!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеа ще го направим там бре!колко е тя кола и двигател?ш взема и мойта да я разкостя да виити тугаз 1.8 тс кво прай,тя ся няма удържане ахахаха!къса синджира и тръгва без мен!ади да ви дам една база за сравнение от 0-200км/ч със старт от място и със ощ един пасажер в колата колко ми трябва да ги вдигна като растояние??!!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеади да ви дам една база за сравнение от 0-200км/ч със старт от място и със ощ един пасажер в колата колко ми трябва да ги вдигна като растояние??!!!!
---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
относно кой кого ще бие Алфа или Хонда еи ви малко любопитна информация http://www.vbox7.com/play:75020149146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
относно кой кого ще бие Алфа или Хонда еи ви малко любопитна информация http://www.vbox7.com/play:75020149156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеа ще го направим там бре!колко е тя кола и двигател?ш взема и мойта да я разкостя да виити тугаз 1.8 тс кво прай,тя ся няма удържане ахахаха!къса синджира и тръгва без мен!ади да ви дам една база за сравнение от 0-200км/ч със старт от място и със ощ един пасажер в колата колко ми трябва да ги вдигна като растояние??!!!!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment