Тва може и да е кофти връзка, реле.....двойката на Станимир имаше пълни симптоми на заминал деб, релето му беше кофти, като го сменихме и литна.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеНамерил съм и ново място с чисто нов асвалт 800-1000м и няма да пречим на никого,защото няма никакви коли.
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеБил съм със заминал дебитомер,4 свещи аут,останалите аха-аха,така че нищо не се знае.Може и вие да си носите бонбони.Намерил съм и ново място с чисто нов асвалт 800-1000м и няма да пречим на никого,защото няма никакви коли.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеПриеми го.Факт е че колата ти е куц кон хахахаха
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеЗатова ли беше на "подготовка" при Ферариста?
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеТи много не приказвай,че рано или късно ще ти скъсам гъза и тогава незнам какво ще говориш.Още повече,че има всичко написано.
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
Смени ми двигателя. Вече съм с два.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМалиии вече бензинаджии един с друг взехте да се ядете
Упс! Тази тема беше за срещите, нали?
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеда беше за срещите!!!!!!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениечетох как Жиката ти къса задника с дизела,чакам твоето наказание над негоЗа него не съм писал никъде нищо
Иначе да вкарам малко интрига да е весело: "Ние ЖТД-тата обичаме да си похапваме Свин Спаркове"156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИначе да вкарам малко интрига да е весело: "Ние ЖТД-тата обичаме да си похапваме Свин Спаркове""Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеНищо няма да говоря просто ще те поздравя.
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
абе момчета я се караите в някоя друга тема ТУКА кажете кой ще присъства тази седмица на срещата да знам с късата пишка ли да излизам или с дългата .
предполагам че ше има среща в неделя АААААА?????146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment