Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще пасувам така или иначе, щото чак вторник следобед се прибирам....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• За понеделник към 12:30?
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
        За понеделник към 12:30?
        Утре мен ме отпишете.Маи ще е чак неделя срещата така като гледам
        Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Май да...

Comment

• Тая седмица редовна среща, обявявам го отсега за да няма хънта - мънта......
            Неделя 12.30 Трафика, дизела на долния паркинг.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• тази седмица може и да успея най-накрая да се впиша!но всичко е 50 на 50
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Утрепахте куция кон и сега мълчите.Така,че и аз я чакам с нетърпение срещата.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                  тази седмица може и да успея най-накрая да се впиша!но всичко е 50 на 50
                  Ти беше Стайко нали????
                  С една черна 1.8ТС????
                  Спомням си те......

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
                    Утрепахте куция кон и сега мълчите.Така,че и аз я чакам с нетърпение срещата.
                    Пак да те бием ли. Вземи на следващата среща една кутия бонбони случаи че биеш някои.
                    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Здравейте колеги! постопли се и вече не съм толкова ангажиран събота и неделя и ще мога отново да посещавам срещичките!

Имам и един въпрос: на една срещичка някой се похвали, че си е сложил вместо кора под мотора рифелувана ламарина! кой беше този колега, че искам да сложим на бащата на колата. а той се сдоби с Ланча Либра 2.4jtd с чип и сменени турбо пътища, тай че и аз ша са включа кат се докопам до нея в гонките. да видим къде му е по-добре на jtd, в Алфа или Ланча! иначе мен ме прави смешен тая Либра с Боксера!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

• Не знам как му се вика, аз имам някакъв плексиглас като кора, довечера даже ще клеча в гаража да изрежа и за черната 156 кора от останалия...

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Не знам как му се вика, аз имам някакъв плексиглас като кора, довечера даже ще клеча в гаража да изрежа и за черната 156 кора от останалия...
                          Все ще те питам - няма ли опсност да се нагрее този плексиглас и да се изметне?

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                            Пак да те бием ли. Вземи на следващата среща една кутия бонбони случаи че биеш някои.
                            Бил съм със заминал дебитомер,4 свещи аут,останалите аха-аха,така че нищо не се знае.Може и вие да си носите бонбони.Намерил съм и ново място с чисто нов асвалт 800-1000м и няма да пречим на никого,защото няма никакви коли.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
                              Бил съм със заминал дебитомер,4 свещи аут,останалите аха-аха,така че нищо не се знае.Може и вие да си носите бонбони.Намерил съм и ново място с чисто нов асвалт 800-1000м и няма да пречим на никого,защото няма никакви коли.
                              Че нали си взе преди 2-3 месеца дебитом бре.....или е бил калпав, или нещо го прецаква, което е по малко вероятно.....верно има ли такова място за гонка....

Comment

• Беше заминал-отчиташе две трети от минимума.Наистина има страшно място.Равно.Ще го видите.

Comment

Working...
                                X