Ще пасувам така или иначе, щото чак вторник следобед се прибирам....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеЗа понеделник към 12:30?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Тая седмица редовна среща, обявявам го отсега за да няма хънта - мънта......
Неделя 12.30 Трафика, дизела на долния паркинг....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениетази седмица може и да успея най-накрая да се впиша!но всичко е 50 на 50
С една черна 1.8ТС????
Спомням си те......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеУтрепахте куция кон и сега мълчите.Така,че и аз я чакам с нетърпение срещата.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Здравейте колеги! постопли се и вече не съм толкова ангажиран събота и неделя и ще мога отново да посещавам срещичките!
Имам и един въпрос: на една срещичка някой се похвали, че си е сложил вместо кора под мотора рифелувана ламарина! кой беше този колега, че искам да сложим на бащата на колата. а той се сдоби с Ланча Либра 2.4jtd с чип и сменени турбо пътища, тай че и аз ша са включа кат се докопам до нея в гонките. да видим къде му е по-добре на jtd, в Алфа или Ланча! иначе мен ме прави смешен тая Либра с Боксера!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Не знам как му се вика, аз имам някакъв плексиглас като кора, довечера даже ще клеча в гаража да изрежа и за черната 156 кора от останалия..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе знам как му се вика, аз имам някакъв плексиглас като кора, довечера даже ще клеча в гаража да изрежа и за черната 156 кора от останалия...
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеПак да те бием ли. Вземи на следващата среща една кутия бонбони случаи че биеш някои.
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеБил съм със заминал дебитомер,4 свещи аут,останалите аха-аха,така че нищо не се знае.Може и вие да си носите бонбони.Намерил съм и ново място с чисто нов асвалт 800-1000м и няма да пречим на никого,защото няма никакви коли."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment