Първоначално публикувано от arbalov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениестига сте мрънкали ми подготвяйте бързата 145-ца... директно предизвикателство, 2 вечери имате поред избирайте си коя да бъде днес или утреAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениестига сте мрънкали ми подготвяйте бързата 145-ца... директно предизвикателство, 2 вечери имате поред избирайте си коя да бъде днес или утреПървоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеауууу с бързите ТС-кове какво стана, че вече не ги предлагаши внимавай малко с обидете
Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеауууу с бързите ТС-кове какво стана, че вече не ги предлагаши внимавай малко с обидете
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеказвай тука на колко кончета искаш ?
---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеЯ тук е станало мазало....Пак ли се търси най-бързата алфа в региона.
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеняма само ти да обиждаш,не е приятно нали
---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКакто Арбалов каза колата не е в кондиция стържещи ролки смених кутия която е от 2.0 нямам ламбда колата в момента неможе да върви, пак относно това мога да дойда да ти го кажа и в лицето и да го направя.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеНай-важното е че темата се раздвижи.Бях се отчаял вече..но явно хората приемат всичко като заяждане!
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениена мене това ми беше идеята да се направи реваншно явно хората приемат всичко като заяждане!
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеАма не спирайте дееее .Арабалов трудно пада по гръб така че продължавайте
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщением да крайно време е да спрешда се пробвам и аз с една 16 сек кола да видя къде съм
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment