Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момци снощи ми звънна колега който е видял темата и се кани да мине на тази среща, понеже нямаше как да се уговоря с него да дойдем заедно, то му обясних координатите, така че да се оглеждате за ново попълнение в групата.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Минах към 14.40 но видях само милен който също беше окъснял, и 1-2 колеги на прибиране към къщи.....имаше ли среща?????
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Съжелявам ама тоя път пропуснах.
        Ина4е стана ли срещата не виждам коментари и снимки.
        sigpic
        alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Както напоследък-бая хора се събрахме и срещата беше на ниво. Надявам се хората които снимаха да постнат снимки тука
          sigpic
          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• това е от срещата днес доста бяхме но имаше и липси!другият път всички там!!!!!!!!
            Attached Files

Comment

• тва горното аз го писах хахахахах!!!!!!!!!
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Абе сори че спамя тука, ама някой да знае как да прекарам един двг до СФ и обратно, че нещо ми срязаха опциите - баничарка или ванче под наем или нещо от сорта?

Comment

• взех си куче-родваилер много обича да се вози в алфата.даже и си поспива.
                  Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщение
                    взех си куче-родваилер много обича да се вози в алфата.даже и си поспива.
                    много ти е хубаво кучето,че и алфата

Comment

• 0895107600-
                      за прекарването на дв.званни на този номер тарси николаи.има цяло камионче.

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        много ти е хубаво кучето,че и алфата
                        мерси

Comment

• Гледам че не си сложил колан на кучето.....ми ако те спрат.....

Comment

• ши плаща!!!!инак няма оправия!!!!
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Привет Момчета,

в неделя ще има ли среща?
                              Не ми се изчислява кой неделя точно сме ... но пък ми се ходи на среща и задавам въпроса с надежда да е 3-тата поредна неделя от месеца.
                              Пък ако е хубаво времето да си водим и кучетата предлагам аз
                              Виждам
                              Колегата се е сдобил с Ротвайлерче,е аз ще докарам едно от всички 4-ри добичета ... това което се държи най-възпитано и не ми гризе колата до като си пийвам кафенце
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                              140 HP + Chip Tuning -> ex
                              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                              Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                                Привет Момчета,

в неделя ще има ли среща?
                                Не ми се изчислява кой неделя точно сме ...
                                Просто си купи календарче,или пък долу вдясно на уиндоуса има часовник и като цъкнеш два пъти върху него ти излиза календар за во веки веков
                                За съжаление ще трябва да те разочаровам и да ти кажа,че не е нито тази неделя,нито следващата,а чак на 05.април.2009г... освен ако колегите не искат да си направим извънредна среща примерно другата неделя на 29.март.2009г.?!?
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

Working...
                                X