Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
Alfa Romeo 156 SW 2.0ts
Comment
-
Браво браво все хубави идеи чета тука ! Хапване пийване тея 3 неща . Трябва да си привлечем и фенки в клуба , че колежката БЕЛЛА иска да си говори за плетки с някой146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеТрябва да си привлечем и фенки в клуба.....
Ама каква ще е наградата?
Comment
-
Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщениеama da vi pitam i va6te koli li nakazvat vsi4ko 6to se dviji po patq."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеТрябва да си привлечем и фенки в клуба , че колежката БЕЛЛА иска да си говори за плетки с някой"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВ краен случай на края на всяка среща може да отделяме по 5 мин. за разговори за плетиво, с кука, две и повече......така е жентълменско уж.....
Чакам Колежките с огромно удоволствие ... и се надявам да успея за следващата среща .. тъй де,да довърша ония шушони за Ферариста че у саксония чувам влажно,тъмно и студено билоAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
У Сахония си беше бомба, но в обединеното кралство къв дъжд валя......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
какво ви стана бе хора тва тука е алфа форум ,но идеята за нови попълнения от женски пол е добра .аз ко искам плетки ще фана баба да ми оплете шушони.
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Ехххх Трайко Трайко ... чини се че млад си още ... ке поумнееш ти ама време ке мине ... нема веселба без жена,оти жените сме кът колите ... ем сме скъпи за поддръжка ем без нас живота не е нито лесен,нито песен.
Абе с нас лошо,ама без нас е по-лошоAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеЕхххх Трайко Трайко ... чини се че млад си още ... ке поумнееш ти ама време ке мине ... нема веселба без жена,оти жените сме кът колите ... ем сме скъпи за поддръжка ем без нас живота не е нито лесен,нито песен.
Абе с нас лошо,ама без нас е по-лошоAlfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
Comment