Първоначално публикувано от hamel1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
и аз съм за 14 ч!и ако ни е тесничко ми дайте да видим колко човека сме горе долу за да мога да кажа да запазят места отвън надявам се времето да е добро а по тва време след обяд мисля че ще е доста пълно!до тук гледам около 10 места давайте още колко или да запазя 30 пък кото стане а????????alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеаде па и ти в неделя раутЪ!
А да те питам имаш ли долен ляв носач,нали ти бяха останали някакви? Ама да е здрав налиНе е за мен де...за мое щастие
Предполагам,че твоя ще стане на 156/1.6 Куинс Парк,както казваше един колега..
Last edited by rado_ss; d.m.y г., 13:23.
Comment
-
При тези килограми на багажа,куриерите ще ме съдерат живи ще ме изнасилят три пъти след това
Ами както казах не е за мен носача така че на мен не ми е спешен,ама го донеси като ходиш до Кз(ако е скоро де) да го видят хората дали ги устройваLast edited by rado_ss; d.m.y г., 13:49.
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеаде па и ти в неделя раутЪ!други ще има ли адеее народе събирай се!
arbalov ако няма с ко да дойдеш пиши от къде да те взема имам си табелка такси
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеапарат не ми тряя колкот пъти са завътрти каплата по левче кат за теб!апарат за кръвно имам оти няма мош са наплатиш и торбички за повръщане мой ти дам!!!.Като се върнеш тогава ще демонстрираш
Comment
Comment