Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
    Може ли срещата в неделя да е от 14:00 часа, заради фолмулата
    подкрепям и аз искам да гледам формулата
    alfa romeo 156 2.4jtd 98г EX

alfa romeo 159 sw 2.4jtdm 210hp 2008г

Comment

• та значи, има ли други които да подкрепят? Т.е. и аз съм за 14:00ч.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• остава 14.00 ,последно
        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Няма проблем да е в 14.00,но "Трафика" взе да отеснява,ще трябва да помислим къде да са следващите срещи.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• утре значи от 14h, май Ауди-форума и те имат от 14ч срещичка!Ама няма значение те и без тва ходят 5 Аудита.
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
            Subaru Legacy 2.5

Comment

• и аз съм за 14 ч!и ако ни е тесничко ми дайте да видим колко човека сме горе долу за да мога да кажа да запазят места отвън надявам се времето да е добро а по тва време след обяд мисля че ще е доста пълно!до тук гледам около 10 места давайте още колко или да запазя 30 пък кото стане а????????
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Май аз няма да успея да дойда...излезна ми работа и ще ходя до Хасково през деня. Но ако пък успея да се върна до към 15ч ще намина.
                sigpic
                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• аде па и ти в неделя раутЪ!други ще има ли адеее народе събирай се!
                  arbalov ако няма с ко да дойдеш пиши от къде да те взема имам си табелка такси

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                    аде па и ти в неделя раутЪ!
                    Да е,днес сутринта ме зарадваха,че трябва да закарам някакъв багаж.
                    А да те питам имаш ли долен ляв носач,нали ти бяха останали някакви? Ама да е здрав нали Не е за мен де...за мое щастие Предполагам,че твоя ще стане на 156/1.6 Куинс Парк,както казваше един колега..
                    Last edited by rado_ss; d.m.y г., 13:23.
                    sigpic

Comment

• иам някъв де да знам де е ма трябва да му се види състоянието!като се прибера в кз ако ти спешен ще го потърся и ще го донеса!багажа по спиди ти с колата там :P

Comment

• При тези килограми на багажа,куриерите ще ме съдерат жив и ще ме изнасилят три пъти след това

Ами както казах не е за мен носача така че на мен не ми е спешен,ама го донеси като ходиш до Кз(ако е скоро де) да го видят хората дали ги устройва
                        Last edited by rado_ss; d.m.y г., 13:49.
                        sigpic

Comment

аде па и ти в неделя раутЪ!други ще има ли адеее народе събирай се!
                          arbalov ако няма с ко да дойдеш пиши от къде да те взема имам си табелка такси
                          Ти хубаво че имаш табелка!!!Ами апарат имаш ли?

Comment

• апарат не ми тряя колкот пъти са завътрти каплата по левче кат за теб!апарат за кръвно имам оти няма мош са наплатиш и торбички за повръщане мой ти дам!!!

Comment

• Начи утре в 2 остава....и аз тогава ще се изсипя....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

апарат не ми тряя колкот пъти са завътрти каплата по левче кат за теб!апарат за кръвно имам оти няма мош са наплатиш и торбички за повръщане мой ти дам!!!
                                Хе хе хе!!!Още не си отишъл при Бобо .Като се върнеш тогава ще демонстрираш

Comment

Working...
                                X