Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениекво означава "заварен колянов вал" ЛЕЛЕЕЕЕЕ съжалявам за бегачката . дано маисторите са свестни и са настроени благотворително към теб
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33060
А между другото, нали тази седмица е срещата, по план? Пак там и пак тогава? Дано ми съберат колата иначе ще дойда с един Опел Капка!за контраст...
Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 18:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеколеги ходих до язовир Кърджали и щях да успея да се върна до 17 часа ОБАЧЕ някои грозен мръсен убит смачкан задник ми беше натиснал вратата и СЪМ БЕСЕЕЕЕННН !!! и водих някакво псевдо разследване ама УВИ ще си я правя сам'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
вие май още не сте се досетили за кво става дума
нямам нищо против да ви покажа алфата - вие сте я виждали даже А оная с изтрещялия вал изобщо няма кво да я сравнявам с моята Само резервното ми спортно окачване NOVITEC струва колкото една 156-ца (със здрав вал)квото и да става моята е най-добрата в градаАЛФА РОМЕО 156 2.0 туинспарк 155 к.с. цвят черен, салон-червена кожа, спортно окачване - НЯМА ДРУГА ТАКАВА
Comment
-
Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщениеСамо резервното ми спортно окачване NOVITEC струва колкото една 156-ца (със здрав вал)квото и да става моята е най-добрата в града"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщениенямам нищо против да ви покажа алфата - вие сте я виждали даже А оная с изтрещялия вал изобщо няма кво да я сравнявам с моята Само резервното ми спортно окачване NOVITEC струва колкото една 156-ца (със здрав вал)квото и да става моята е най-добрата в градас твоята...
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщениеейй широко ви е около врата сега като я няма моята.Ники някакви новини имаш ли около твоята алфа"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ц-ц-ц....верно бре - няма начин да изпусна, от 12 е състезанието, но след това така или иначе ще мина, надали до 13.30 ще сте си тръгнали....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment