Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
    абе тук гледам едни схеми и има списък с предпазители.Има 30 , 7,5 и 3 амперови предпазители всичките свързани с климатика.Обаче не е показано местоположението им.
    Много нещо написах нищо не казах.
    Ай ша ма извинявате
    Аз та извинявам баце,шъ знайш....
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

• здравеите

то си ебало маиката и бушони маи...,понеже момчето което ми зарежда климатика каза ,че малак би трябвало да е, или можело дори да са няколко, незнам а лошото е че от работа нямам и много време да ги тарся,ама продалжавам,ако някои има идеи....

Comment

• НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ

Предлагам заради лятното време срещите да минат в по-късен час,например 18 или 19ч.,а не в 12:30ч.
        Ето аз лично утре пак няма да мога да дойда понеже съм за риба през деня. Другата седмица ще трябва да ходя на село в неделя през деня,миналата седмица бях на празника на розата в Кз и т.н. Предполагам и повечето колеги са така.
        А ако срещите са примерно в 19ч.:
        1. който където ходи през деня има голяма веротност до 19ч. да се е върнал;
        2. температурите ще са по нормални за пиене,гонки и т.н.;
        3. има формула и т.н. в повечето случаи през деня,и ще могат да се гледат;
        4. може да се ходи на плаж през деня;
        5.....
        Това ще е само за през идващите 2-3 месеца,после пак може да си станат в 12:30... Просто предлагам за да е по-удобно за всички. Така че чакам мнението Ви колеги и колежки
        Last edited by rado_ss; d.m.y г., 12:12.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
          НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ

Предлагам заради лятното време срещите да минат в по-късен час,например 18 или 19ч.,а не в 12:30ч.
          Ето аз лично утре пак няма да мога да дойда понеже съм за риба през деня. Другата седмица ще трябва да ходя на село в неделя през деня,миналата седмица бях на празника на розата в Кз и т.н. Предполагам и повечето колеги са така.
          2. температурите ще са по норамлни за пиене,гонки и т.н.;

Това ще е само за през идващите 2-3 месеца,после пак може да си станат в 12:30... Просто предлагам за да е по-удобно за всички. Така че чакам мнението Ви колеги и колежки
          Еми да щото наистина е жега и тепърва ще става горещо...и между другото за утрешната среща не виждам желаещи
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
            НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ

2. температурите ще са по норамлни за пиене,гонки и т.н.;

аз лично съм ЗА предложението срещите да станат по късно (искам да идвам ама и на плаж ми се ходи) към 2часа е страшна жега и за гонки не става че алфичките се запъхтяват и перките не могат да смогнат
            ШЕФОВЕТЕ ДА КАЖАТ
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• ..............
              Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:07.
              alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Еми да щото наистина е жега и тепърва ще става горещо...и между другото за утрешната среща не виждам желаещи
                a защо трябва да пише кой ще идва така не е интересно
                нали знаете че се идват околко 10 човека
                Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
                  абе утре има ли желаещи за Калояново
                  Какво има в Калояново утре
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

• а бре хора.утре ще имате ли срещичка нещо?че съм в Стара Загора и може да намина.
                    sigpic
                    156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• .............
                      Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:07.
                      alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Айде казвайте!!!Утре ще имали нещо,че моя човек го сърбят гумите за и от колко часа ще е?

Comment

• бе сърбят ме те ма ти събра ли някой пара че жената ме обра тези дни!!!!
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                            бе сърбят ме те ма ти събра ли някой пара че жената ме обра тези дни!!!!
                            Нали ти казах да не се притесняваш.Всичко е по план,имаш добавка и за 2 лева 100 октаново гориво.От теб се иска сега само да избиеш разходите ,че имам да връщам пари на лихвари.
                            П.П.Мисля че се уплашиха от добавката.Май не трябваше да я споменавам

Comment

• Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
                              а бре хора.утре ще имате ли срещичка нещо?че съм в Стара Загора и може да намина.
                              Вземи задния капак ако не ти е проблем бре, и го фърли из нас.....

Иначе ако гледате формулата мое да се оглеждате и за мене.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Вземи задния капак ако не ти е проблем бре, и го фърли из нас.....

Иначе ако гледате формулата мое да се оглеждате и за мене.....
                                абе остави е Ники.приготвих го у мазата да го зимам и го забраих,че тръгнах на кушия да го е...а.скоро пак ще идвам и тоя път няма го забраим се надявам
                                sigpic
                                156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Working...
                                X