Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ обявена е война що наливаш масло в огъня бре момко ! хем 2.4 хем с турбо и чип като сложиш : срещу 1.8/2.0 атмосверна бензинка БЕЗ чип .
    Да ти дам едно завойче с Корадото 1.8 компресорна бендзинка БЕЗ чип да ОСЪЗНАЕШ къде е ИСТИНАТА ??? от 50 до 250 км/ч на 5 скорост все ще ми дишаш праха
    За него не знам,ама аз бих била много благодарна ако ми дадеш едно завойче с Корадото

п.п.Пък иначе ей тъЙ за спорта и за адреналина който при мен се покачва в N - пъти повече съм твърдо ЗА някоя и друга гончица пък била тя и на фарове ако в петък вечер се съберем прилична групичка....че ми се налага малко пътуване отново и няма да присъствам на срещата в неделя...а така ми е домъчняло за всички
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Пак много нещо изчетох,ще видим утре кой кум,кой сват,кой на булката брат!
      Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• За колко остава срещата утре ???
        Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Предлагам да я издърпаме в 12.00,тъй като вечерта се стъмнява около 18.30.Още повече,има хора без нет и ще дойдат на обяд.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
            Предлагам да я издърпаме в 12.00,тъй като вечерта се стъмнява около 18.30.Още повече,има хора без нет и ще дойдат на обяд.
            И сега в крайна сметка???
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• някой беше рекъл 5.30 на "трафика" щото ако се съберем към 12 (12.30 да се довлечем) в 13 часа (най късно 13.30) зрителите на формулата ще изчезнат
              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• в крайна сметка,когато има Ф1 срещите да са след нея!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• ураааааааа.... Добро начало за Ферари. Май в 17:30 на Трафика
                  sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                  Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• мен ме отпишете!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                      мен ме отпишете!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Да не те хвана шубе?
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• мен немой ме хване тва,но ангажимент изникна и за тва!!!

Comment

• Вдигай въздух, неделя иде... ↲Помпате ли гумите? Аз смятам да слагам летните джапанки...
                          Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 20:47.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                            Вдигай въздух, неделя иде... ↲Помпате ли гумите? Аз смятам да слагам летните джапанки...
                            Ти си закъснял аз вече ги сложих
                            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Е, исках да изчакам да се постопли още малко, ама...

Comment

• Аз пък тъмън сложих зимните гуми
                                Ама така ... който катери баирите иска или не така ще да е
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                                140 HP + Chip Tuning -> ex
                                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X