кандардисах един ГоУф4 за следващата неделя за гонка... 115 к.с. с чип е май, нафти - вие трябва да ни отсрамите май. Мераклии?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеГлупецо, задачата на моето камаро е ми вози телцето доволно меко по улиците,не да ти гледам ухилената мутра в огледалото, компренде ?
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеГлупецо, задачата на моето камаро е ми вози телцето доволно меко по улиците,не да ти гледам ухилената мутра в огледалото, компренде ?Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениекандардисах един ГоУф4 за следващата неделя за гонка... 115 к.с. с чип е май, нафти - вие трябва да ни отсрамите май. Мераклии?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениекандардисах един ГоУф4 за следващата неделя за гонка... 115 к.с. с чип е май, нафти - вие трябва да ни отсрамите май. Мераклии?
а на JOHN CAMAROTO му казах да се качи в 166 3.2 хем да е бърз хем и комфорт да има146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение.... да е бърз хем и комфорт да има)))
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениекандардисах един ГоУф4 за следващата неделя за гонка... 115 к.с. с чип е май, нафти - вие трябва да ни отсрамите май. Мераклии?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Както се казва в една басня - по добре да ме презират като страхливец, отколкото за това че съм се гонил с Голф....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
Че ти неможеш ли е ?
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеСмятам и аз да се пусна, такава беше заигравката и оттам тръгнаха работите. А на теб съм ти обещал!Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 09:28.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеТази седмиц,а ще давам само стартове няма да участвам в меренето на пишки.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеа като почнеш да участваш ше донеса микрометър.....Купи си Алфа куцо магаре сега си купи камаро пак същатата работа.
Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 09:34.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от joro_donchev Покажи съобщениещо не вземете да се гоните на задна ?
Колко вдигат бензините на задна бе
Мойто JTD на 4500 е почти на 70 км/ч на задна156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment