Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
    таза седмица ще има ли среща в неделя и къде до сега не съм идвал и мисля да дойда
    Заповядай и следи темата

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
    Ти Радо ако го слушаш .... aз не съм такъв човек.

Иначе гледах клипчетата в FB, предвид мястото, още не мога да повярвам, че печките не ти правят тир разстояние
    Емо задължително ела, ний с 2.4 се развъртаме по бавно С 1.9 Може да им стане интересно на бензинаджиите
    Те вече имат спомен от 1.9 ТДИ 130 коня

Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
    [14.6.2010 г. 11:08:27] Emzo каза: prosto NE vqrvam BENZIN da bie DIZEL na tozi BAIR
    [14.6.2010 г. 11:08:54] Emzo каза: tam Nm si kazvat dumata
    [14.6.2010 г. 11:09:11] Emzo каза: chak mi se priiskva da se pusnem
    Айде интригата е готова

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
    и аз може да се закача за някой тракалка да ме издърпа до там да и пробвам нютоните по Ягодовския баир!!!!Неделя го дават хладничко да не пак да има ма тя турбината ся топло и е сладури!!!
    Няма, няма

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
    Тази събота и недяла съм на свадба в СтЗ. Дано да успея , да ви навестя .....
    Заповядай

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Кой е тоя бре, нищо се не вижда.....
    Май е Дидко бойййй
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Абе мишко колко пъти да ви казваме че ако нямате чипове на тея нафти неможете да бягате с нас.
      Специялно за Jivko7777
      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
        Абе мишко колко пъти да ви казваме че ако нямате чипове на тея нафти неможете да бягате с нас.
        Специялно за Jivko7777
        Стига се дразни и ти бе Еййй то човек майтап да не си направи
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• кажете в колко часа ще е срещата в неделя...и каде.

Comment

• Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщение
            кажете в колко часа ще е срещата в неделя...и каде.
            Принципно е на заведение "Трафик" (или паркинга на Техномаркет, до кв. Железник) от 12:30!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Май ще е добре в събота да решим къде ще е срещата, щото ако е кофти може да пасуваме басейна за друг път......а и Милен си направи нова емблема на нафтовия параход, и може да се изреждате да му я гледате на почивки, и да и се възхищавате......така че тия дни ще стане ясно....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Като гледам времето, мисля че е по добре да заложим на сигурното 12.30 на Трафика, а басейна да е другата седмица....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Идеално време за басейнче, да си носите банските, Иринчо да си носи и горнището на банските.....
                  12.30

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Идеално време за басейнче, да си носите банските, Иринчо да си носи и горнището на банските.....
                    12.30
                    А ти си вземи една гъбичка и едно сапунче, да се искъпеш на паркинга.
                    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Къпя се на 15 число в месеца, на 15 юли следващо къпане имам......

Comment

• я кажете колеги някой ще ходи ли до София за 100 годишнината на Алфа Ромео?
                        и аз още се чудя, но ако има желаещи може и да се комбинираме някак си!
                        145, 1.6 I.E. Boxer
                        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                        Subaru Legacy 2.5

Comment

• Точно това щях да питам и аз дали ще има желаещу от Стара Загора, защото тук мислим аз и Ицо с 166-цата facelifta да пътуваме към София в неделя
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ще съм в СФ, но до събота вечерта......ще пасувам мероприятието.....

Comment

• ФЕРАРИСТ, тиксото те чака в 'ДжибраМоторс' Неделя ми носи стоката.

Comment

• Днес беше невероятно на парада в София...Над 400 Алфи...направо нямам думи...по късно ще постна видео и снимки
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X