Днес?В 18h?Трафик?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз неска му разправям че дойде председателя на кооперацията от Маджерито, видял клипа, харесал колата, и вика че за лозето дето сега щели да го сеят, тва жетеде било идеално за да изорава по една леха на кола ширина разстояние за да се направят редовете - трактор много надълбоко щял да го удари, и затва - идва неска оглеждаха го за да се избере къде точно да се захване ралото за задницата......плаща юнашки.....опитах се да правя дъмпинг, викам му аз съм със 192 коня бе батка, 18ки жанти, ще фърча по полето, той не ще, комбито по добре стояло на къра, било и прясно боядисано при това и му лъщял косъма.......отчаян съм.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСигурно и още е имало, ама е орязал снимката.....
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНа Милен кораба се брои за кола и половина156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеМамицееееееее!!!! Мноо арна снимка
Comment
-
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment