If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За твой свединия **************не бях с чип, приеми го че ЖТД-ти е куцичко,а и измисли нещо друго че стана банален вече с тоя сеат.
==============================
Подобен език не се толерира във форума.
pr_00f _______________
ХАХАХАХА Иринчо мамин сладък сдъффффкаха те и те изплюха !!! Модератора няма от къде да знае че подобен език е нормален за нас и че ти си нащо любимо незаменимо интригантче (с Живко сте на 1 място)
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 08:57 ----------
Абе земи довлечи тва Стило веднъж че чак ми стана интересно какво толкова не им аресват на стилотата......преди много ме кефеха, чак мераклия бях на едно......
Стилото е 5+ от Алфа на Фиат веднага си личи евтините материали по интериора иначе все си е италианка (палави хубавелки)
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Абе земи довлечи тва Стило веднъж че чак ми стана интересно какво толкова не им аресват на стилотата......преди много ме кефеха, чак мераклия бях на едно......
има едно жълто.... мноо арно..... одобрявам аз
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment