Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и да не забравите тази неделя 18.00 на "ТРАФИК" ! звездата (демек АЗ) ШЕ БЪДА ТАМ хахахахахахахаха
    Last edited by didko_boy; d.m.y г., 10:23.
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• мисля с цветя да те посрещна
      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Еее....супер,щом е в 18 часа с кеф ще дойда,че имам нужда да разтоваря .... значи на " Трафик " - а , последно нали ?

Айде Колеги и надявам се скоро и Колежки довечера на линия
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

• Мда.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• и аз ще дойда.

Comment

• Сред кратък разбор се реши срещите да се преместят в заведението срещу паркинга на Трафика, повече места имат масите, теферич е, цените са много добри......пояснявам че това е заведението зад Стилото на снимката.....
              http://sosariev.snimka.bg/automobile...99806.23872828
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Сред кратък разбор се реши срещите да се преместят в заведението срещу паркинга на Трафика, повече места имат масите, теферич е, цените са много добри......пояснявам че това е заведението зад Стилото на снимката.....
                  http://sosariev.snimka.bg/automobile...99806.23872828
                  Това срещу трафика се казва КОШАРИТЕ.
                  Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                    Това срещу трафика се казва КОШАРИТЕ.
                    Защо?

Comment

• някой желае ли да направим една среща на ресторант ''ИНФИНИТИ"? Горе в малкия железник.Ресторанта разполага с много места,има ново лятно меню цените са нормални и с доста промоции за летния сезон.

Comment

• Колеги, аз съм нов във форума и питам правят ли се въобще срещи в Старата Загора ?
                        sigpic
                        Cruizin' down the streets in my one-four-six

Comment

• Първоначално публикувано от Ruro Покажи съобщение
                          Колеги, аз съм нов във форума и питам правят ли се въобще срещи в Старата Загора ?
                          Да всяка седмица в Неделя! Следи темата за точен час и място!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщение
                            някой желае ли да направим една среща на ресторант ''ИНФИНИТИ"? Горе в малкия железник.Ресторанта разполага с много места,има ново лятно меню цените са нормални и с доста промоции за летния сезон.
                            Да,там е екстра....ама кога?

Comment

• Утре или всяка неделя от 18.00 в заведението Кошарите, дето е над Техномаркет-а....

Comment

• Първоначално публикувано от r_s_n_ Покажи съобщение
                                Да,там е екстра....ама кога?
                                когато се уговорим.стига и другите да са съгласни.

Comment

Working...
                                X