If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дайте утре да се съберем по-рано на зарата да пием кафе и после да ходим на ралито заедно ..... какво ще кажете??? Айде пишете да знам какво да правя направо на ралито ли да отивам или на зарата
Дайте утре да се съберем по-рано на зарата да пием кафе и после да ходим на ралито заедно ..... какво ще кажете??? Айде пишете да знам какво да правя направо на ралито ли да отивам или на зарата
Че нали е уж първа и трета неделя - не че ако има срещичка няма да се довлека, че пак съм в СТЗГ, но не знаех че ще има?????
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Незнам дали ще има ама говора ако някой ще ходи на ралито предлагам ако иска да се съберем преди това на Зара и после да ходим на ралито заедно ако има навитаци
колеги съжалявам че не съм се появявал на срещите ама палавницата е раково болна превартя биелен лагер и сега е в бокса и я ремонтирам ако на някои му се намира една биелка с удоволствие ще го закича с някои лев
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment