If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте колеги дайте акъл от къде да си купя бензинова помпа щот мойта тази сутрин даде фира и незнам кво да прая ся аз също съм от стара загора така че са ми познати повечето магазини
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
да не ти треперят крачката още????мен ми е адската жега!и днес поне не загубих толкова колкото спечелих!!!само 10ст. назад добре е а???bella дължъ ти пари
Аз си казах в самото начало,че ако падна в битка няма да е заради колата ами заради зад кормилното устройство ... ноооо да е жив и здрав Владко , че така добре те наказа с помощта на моята Убавица
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
добре добре колко да е добре???като се има в предвид конските сили в +++++ повече от мойта и турбо дизел срещу атмосверен бензин на този баир не беше много!!!но спор няма върви ти колицата и то доста добре!мисля че видя с другия дизел ко стана можя и да не е успял да тръгне добре ма не искаше пак шубето а голям страх !таз бензиновата ви разплаква малко по малко ахахаха!!!!
Comment