If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да има акула, сигурно беше на 100 години и плуваше в някви фекалии едва ли не, пингвин, пеликан, тюлен( който се бил ядосал нещо и неискал да излиза), африкански таралежи,змии,констенурка и зомбиран крокодил! А бе ако беше по евтино щеще да е ок!
Колеги и аз ще цъфна , ама съм нов във форума , така че ще може ли някой да ми звънне или да ми даде тел. , че не познавам никой ? Моите номера са 0878 203013 и 0884 321680 .
Мерси предварително!
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Колеги и аз ще цъфна , ама съм нов във форума , така че ще може ли някой да ми звънне или да ми даде тел. , че не познавам никой ? Моите номера са 0878 203013 и 0884 321680 .
Мерси предварително!
Направо идвай в 18ч там и няма как да ни изтървеш но ето ти тел за всеки случай 0877/726952,ако не ти се ходи сам нататък обади се.
верно ли печка е най бързата в стара загора ??? трябва да измислим друго място за "битки" да се пусна и аз . Преди гръмнах 2 амортисиора на таз "писта" (на фиата) и сега ме е страх там
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment