Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момчета,къде ще е срещата тази неделя ? И кога ?
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• 18:00 часа комплекс "Астория"

Comment

• тази седмица без мен!който иска може да се видим в събота някъде на кафе ако има желащи в неделя имам ангажименти!!!!
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
          тази седмица без мен!който иска може да се видим в събота някъде на кафе ако има желащи в неделя имам ангажименти!!!!
          Може...то и аз тази неделя няма да мога да дойда. Обади се да се разберем нещо за събота ако искаш.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• ок!ако има други желащи за по кафе на Зарата да казват някакъв час след обяд и да се сберем!па на теб пак ти нямам телефона бре несъм го записал ахаха за пореден път радоооо!!изпростявам вече!!!

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
              ок!ако има други желащи за по кафе на Зарата да казват някакъв час след обяд и да се сберем!па на теб пак ти нямам телефона бре несъм го записал ахаха за пореден път радоооо!!изпростявам вече!!!
              Разбирам те...не ти е лесно
              sigpic
              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Кой ще е на линия в неделя, и кой утре.......?
                Утре съм либерте за кафенце до 4 следобед, в неделя съм айляк цял ден.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• тук няма развитие днес някой за кафе???около 19ч

Comment

• Хайде да размърадаме духовете , аз сега се върнах (бях за риба) , така че нека видим има ли желаещи за по кафе и днес в диапазона 19:00-19:30 (като начален час)
                    sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Така , тъй като ми се налага да изляза до магазина , ще приема че може да ви се припие кафе на Зара-та и в 19:30 ще съм там, а ако през това време решите да е някаде другаде призвънкайте ми ,моля на 0878 203013 или 0884 321680 .
                      sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
                        Така , тъй като ми се налага да изляза до магазина , ще приема че може да ви се припие кафе на Зара-та и в 19:30 ще съм там, а ако през това време решите да е някаде другаде призвънкайте ми ,моля на 0878 203013 или 0884 321680 .
                        Утре може би ще има нещо като среща, предполагам че ще се спази традиционния протокол като за първа седмица от месеца......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Аз днес ще бъда на линия,надявам се да се съберем повечко хора
                          Born to make me happy

Comment

• Последно къде остава - Зарата или Асторията.....лично ми е се тая, но да не едни да идат на Зара, други та Викторията......

Comment

• Ако въпроса бе насочен към мен ... нямам представа къде ще е ... надявам се някой вещ да се включи и каже последно къде ще се събираме ...
                              Born to make me happy

Comment

• ЗАРАТА - 19:00

Comment

Working...
                                X