Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре да напомня че има редовна среща - 6 часа на Зарата.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• може да я направим по-рано? аз съм фрии цял ден така че ако има фенове може от 4? или 5...?
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• аз имам малко работа в Кз но ще гледам да я
        свърша така че може нещо към 5!!
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Ми и аз съм либерте, така че към 5 тогава....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• e da va lubq...shte hodq na selo,koeto e na 200km ottuk v ednata posoka i si napravih smetka do 18h da se vyrna. i ako q napravite v 17h nqma da uspeq. taka 4e az sym za 18h.
            p.s. sorry za latinicata,no v momenta nqmam kirilica.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Е ма ти ако си мислиш че в 6 ще сме си тръгнали - тъкмо купона ще е в разгара си.....

Comment

• кога и къде ще бъде следващата среща?

Comment

• krasi751 следващата редовна среща е на 18.10.2009г. от 18:30ч на бензиностанция Зара. Но следи тука темата някой път организираме и нередовни срещи и други недели.

Колеги кажете вашето мнение дали да се местим на Трафик за зимния сезон вече? Аз лично предлагам Октомври да го изкараме на Зарата,а от 1.11.2009г. да се местим на Трафик от 12:30ч.. И не забравяйте че последната седмица на октомври сменят времето с 1 час назад и в 18ч ще е тъмно вече
                  Last edited by rado_ss; d.m.y г., 09:11.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• благодаря за инфото.ха18 почивам ще се радвам да се видим

Comment

• Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
                      krasi751 следващата редовна среща е на 18.10.2009г. от 18:30ч на бензиностанция Зара. Но следи тука темата някой път организираме и нередовни срещи и други недели.

Колеги кажете вашето мнение дали да се местим на Трафик за зимния сезон вече? Аз лично предлагам Октомври да го изкараме на Зарата,а от 1.11.2009г. да се местим на Трафик от 12:30ч.. И не забравяйте че последната седмица на октомври сменят времето с 1 час назад и в 18ч ще е тъмно вече
                      Ми и аз съм съгласен на Трафик, хем повече място пък и този час е по-добър вариянт...

Първоначално публикувано от krasi751 Покажи съобщение
                      благодаря за инфото.ха18 почивам ще се радвам да се видим
                      Заповядай! Ще се радваме още един член да се присъедини
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 14:09.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз също съм съгласен за Трафика....
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• аз също съм съгласен на трафика обаче,няма да съм мн редовен щото вече съм във Варна , но пак ще гледам да идвам когато съм в стз

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

а някой случайно да има някакви снимки от италфеста ???

Comment

• Мда, Трафика е добре....

Comment

• те и фордаджйте там са сабират всяка неделя към 7-8 хахаха тря да напрайм някой път , някой друг ластик с тия Фирдове

Comment

• зимафти ми думЪтЪ от усТътъ ахахах!Аз също съм за трафик я да видим останалата дружинка да няма пак сърдити,и недоволни!!!Ари бе Трайко дай да видя как ми пуши Ж.Т.спарка!!ахах
                                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Working...
                                X