колко да пуши бре момци??щом пуши значе има ахаха немой само на сухо да седи трябва да има и смазване!вие като го вкарвате ко няма смазка ко прайте вземете по хубаву влез голи до кръста в 35 градуса жега коприва да берете!ади дизелаците стягайте спрейчета за палене и яки акумолатори че зимата иде ахахах!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Трябва първо на калояново да земен да се изсипем викам аз.....че ме сърби волана...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
колеги абе да ми кажете от къде мога да се сдобия с клубен стикер или при кой да си поръчамsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
абсолютно същия
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Ето ти файла колега...Отиваш в някое рекламно студио и ще ти го направят каквато големина искаш и какъвто цвят искаш...Иначе стандартно е бял и мисля е 60 см. широк!
Поздрави от мен и дано съм помогнал колега на теб и на всички други, които искат да се сдобият с клубния стикер!
ПП: Файла се отваря с CorelDRAW!!!Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 08:57.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
хиляди благодарности
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениехиляди благодарности
Ама няма да ти се размине да чериш на срещата156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеС теб май не се познаваме...
Ама няма да ти се размине да чериш на срещатаAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеУтиди, както тои ти каза ще те обрлулят яката там .
И който няма стикер да слага...вече няма с какво да се оправдае156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТихо недей плаши човека че сега няма да дойде
И който няма стикер да слага...вече няма с какво да се оправдаеAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
няма ядове за черпенето на някоя сбирка ще домъкна една каса с бира. Относно цената за стикера незнам колко ще ми излезе макар че имам приятели които се занимават с това(рекламен печат) ама като си ги знам отиде със седмици чакане
Comment
Comment