Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колко да пуши бре момци??щом пуши значе има ахаха немой само на сухо да седи трябва да има и смазване!вие като го вкарвате ко няма смазка ко прайте вземете по хубаву влез голи до кръста в 35 градуса жега коприва да берете!ади дизелаците стягайте спрейчета за палене и яки акумолатори че зимата иде ахахах!!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• абе ние кога ше направим алфистки банкет? то са видя че няма да има като хората ами поне на кръчма да отидем как требе
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• Трябва първо на калояново да земен да се изсипем викам аз.....че ме сърби волана....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• на кръчма че да ни сочат след туй ахах колко мн сме се напили!аз съм за само и други да има и да съм свободен мога да се полея с малко аклохол
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Интересна идея за банкет... Първо После
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• колеги абе да ми кажете от къде мога да се сдобия с клубен стикер или при кой да си поръчам
              sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
              Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• За лепенка Clubalfaromeo ли става въпрос ???
                Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• абсолютно същия
                  Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Ето ти файла колега...Отиваш в някое рекламно студио и ще ти го направят каквато големина искаш и какъвто цвят искаш...Иначе стандартно е бял и мисля е 60 см. широк!

Поздрави от мен и дано съм помогнал колега на теб и на всички други, които искат да се сдобият с клубния стикер!

ПП: Файла се отваря с CorelDRAW!!!
                    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 08:57.
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• хиляди благодарности

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                        хиляди благодарности
                        С теб май не се познаваме...
                        Ама няма да ти се размине да чериш на срещата
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          С теб май не се познаваме...
                          Ама няма да ти се размине да чериш на срещата
                          Утиди, както тои ти каза ще те обрлулят яката там .
                          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                            Утиди, както тои ти каза ще те обрлулят яката там .
                            Тихо недей плаши човека че сега няма да дойде
                            И който няма стикер да слага...вече няма с какво да се оправдае
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Тихо недей плаши човека че сега няма да дойде
                              И който няма стикер да слага...вече няма с какво да се оправдае
                              Бе аз нямам,па юправдания бол...
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• няма ядове за черпенето на някоя сбирка ще домъкна една каса с бира . Относно цената за стикера незнам колко ще ми излезе макар че имам приятели които се занимават с това(рекламен печат) ама като си ги знам отиде със седмици чакане

Comment

Working...
                                X