а и аз не ги знам кво се напъват с 15 лв 200 километра!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
От утре сабалян Еко карти се получават във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз.....търсите приносителя на тениска с надпис "За чисти зъби и език" и любезно молите за карта.......бензинаджиите се обслужват с предимство........"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОт утре сабалян Еко карти се получават във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз.....търсите приносителя на тениска с надпис "За чисти зъби и език" и любезно молите за карта.......бензинаджиите се обслужват с предимство........
Някой нафтаджия закъсал без карта мога да му дам аз, имам някоя и другаLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 01:02.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Отлага се, излизам рано и няма да мога да мина да оставя карти...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
След час започва раздаването на Еко карти за намаление на бензиностанциите във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз - бензина както обикновенно се обслужва с предимство, собствениците на нафтени которници да носят молба в 2 екземпляра...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСлед час започва раздаването на Еко карти за намаление на бензиностанциите във Хипер Ултра Модерен и Технологичен Тунинг Център - Венера Сервиз - бензина както обикновенно се обслужва с предимство, собствениците на нафтени которници да носят молба в 2 екземпляра....Дизелджия ги раздава.Като ходих да си взема моята имаше един бензинджия който помпаше лицеви опори за да му дадат картата
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеДа съм знаел ... щях да мина и аз ! Днес тъкмо се наточих да открадна на Ферариста Смарта , и той го нямаше !
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеХахаАбе вчера черната беше пред тях ... ама аз се напих и не ми се занимаваше с нея
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:05 ----------
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеДа съм знаел ... щях да мина и аз ! Днес тъкмо се наточих да открадна на Ферариста Смарта , и той го нямаше !"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И да беше се обадил, бях в реанимация след болезнено посещение при зъболекар, и контактите ми с други хора бяха крайно нежелателни....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment