If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ха-ха сори за спама ама не се сдържах.значи видя ли ст.загорски номер и алфа да кара бавно или да се хендеца по светофарите ше знам че е с блокирала кутия.
лятото си доидох от ямбол до ст.зогора на 4та.преди дви седмици се прибрах от габрово до ст.загора на първа с 30км/ч.дано до седмица да влезе пак у пътя.
Че това си е максималната скорост за ТС моторите на АР
Че това си е максималната скорост за ТС моторите на АР
не.през цялото време стрелката на оборотомера между 3200-3500. такаче не е мах.а и да не мислиш че искам да си изпържа колата.темпетатура от 90-95 грауса включи ли перката и пада до 90.но 120км ми отнеха 4.15 часа.иначе 60 си вдига на първа,колко е препоръчително.....всеки сам си знае как да си кара колата аз лично не ръчкам отдавна са ми минали тия мераци.айде че оспамихме темата за рацери,тва по скоро са извънредни ситуации,но пак е по добре от пътна помош по 2.20лв на километър(и тоз хуи съм ял с опела).
най-вероятната причина! Ама аз съм си доволен от новата придобивка - някой като ме ядоса, сека му пътя и го оставям в мъглата да се чуди от де иде туй чудо!
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима
Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.
най-вероятната причина! Ама аз съм си доволен от новата придобивка - някой като ме ядоса, сека му пътя и го оставям в мъглата да се чуди от де иде туй чудо!
Comment