Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koko156 Покажи съобщение
    ха-ха сори за спама ама не се сдържах.значи видя ли ст.загорски номер и алфа да кара бавно или да се хендеца по светофарите ше знам че е с блокирала кутия.
    лятото си доидох от ямбол до ст.зогора на 4та.преди дви седмици се прибрах от габрово до ст.загора на първа с 30км/ч.дано до седмица да влезе пак у пътя.
    Че това си е максималната скорост за ТС моторите на АР

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
      не.през цялото време стрелката на оборотомера между 3200-3500. такаче не е мах.а и да не мислиш че искам да си изпържа колата.темпетатура от 90-95 грауса включи ли перката и пада до 90.но 120км ми отнеха 4.15 часа.иначе 60 си вдига на първа,колко е препоръчително.....всеки сам си знае как да си кара колата аз лично не ръчкам отдавна са ми минали тия мераци.айде че оспамихме темата за рацери,тва по скоро са извънредни ситуации,но пак е по добре от пътна помош по 2.20лв на километър(и тоз хуи съм ял с опела).
      brava 1.4 sx
      alfa 156 1.8

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• А бе и аз минах към печките, ама днес си поръчках ТС-то.. ГОЛЯМ КЕФ! Много бързо им се пълнят оборотите на тия дизелаци бееее!
          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
            А бе и аз минах към печките, ама днес си поръчках ТС-то.. ГОЛЯМ КЕФ! Много бързо им се пълнят оборотите на тия дизелаци бееее!
            Мощни са за тва

Comment

• най-вероятната причина! Ама аз съм си доволен от новата придобивка - някой като ме ядоса, сека му пътя и го оставям в мъглата да се чуди от де иде туй чудо!
              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

най-вероятната причина! Ама аз съм си доволен от новата придобивка - някой като ме ядоса, сека му пътя и го оставям в мъглата да се чуди от де иде туй чудо!
                ти пък стая кашлица де са слагаш при колите
                Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                  И що обиждаш ся на човека телефонната кабинка?Т'ва, че ти е секнал няколко пъти обяда нищо не значи

Comment

Добре бе Арбал, аре фани земи да го мафнеш тоя аватар, с тая грудка на заден план че вече почвам да се изнервям, и ще направя някоя глупост......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А бе и аз минах към печките, ама днес си поръчках ТС-то.. ГОЛЯМ КЕФ! Много бързо им се пълнят оборотите на тия дизелаци бееее!
                      То т'ва е кефа да караш печка, да те лепне яко за седалката

Аз като бивш бензинаджия, още ме дразнят късите скорости, ама .... едното за сметка на другото ... хаха

И така и не я показа тая печка, ама хайде сега си покрай бебока и имаш оправдание
                      ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                        То т'ва е кефа да караш печка, да те лепне яко за седалката
                        Ц-ц-ц-ц.....страшна работа ей, сичките нафтаджии така сте лепнали за седалките че си ходите с тях по улиците, не моете да си ги отлепите......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Добре бе Арбал, аре фани земи да го мафнеш тоя аватар, с тая грудка на заден план че вече почвам да се изнервям, и ще направя някоя глупост......
                          ква бе ?
                          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Ц-ц-ц-ц.....страшна работа ей, сичките нафтаджии така сте лепнали за седалките че си ходите с тях по улиците, не моете да си ги отлепите......

Comment

ква бе ?
                              Ше зема два зелени спрея от Багирата и ще ти мацна сеемнайските отровно - зелени.....

Comment

• от както превартях лагер на 2 ри целиндър ми играят уборотите дали е съфпадение
                                Last edited by plamen yanev; d.m.y г., 22:13.

Comment

Working...
                                X