If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
assasin's да не забравиш амортисьорите,че иначе ще те наказвам(пак) hamel1 какво стана с колата? съединителя ли излезна или простичко е за основен? arbalov стикера на задното ти стъкло,което е на клуба, отвътре или отвънка е залепен?
Арбалче категорично отказвам И даже ако се налага ще кажа,че си ме бил И знаеш ли защо...почва да ми харесва,а нямам пари за поддръжка в момента. А и друга кола нямам,че да прежаля тази. Нали знаеш,че всяко натискане на педала бърка в джоба...
А предния път беше заради Стайко и беше само веднъж,даже не съм предполагал че ще го бия...така се случи
На мен ми е приятно да си пия биричката с вас,без значение на кой колата върви повече от моята
Арбалче категорично отказвам И даже ако се налага ще кажа,че си ме бил И знаеш ли защо...почва да ми харесва,а нямам пари за поддръжка в момента. А и друга кола нямам,че да прежаля тази. Нали знаеш,че всяко натискане на педала бърка в джоба...
А предния път беше заради Стайко и беше само веднъж,даже не съм предполагал че ще го бия...така се случи
На мен ми е приятно да си пия биричката с вас,без значение на кой колата върви повече от моята
знае кога да се откаже ний се пукаме а тои си спи спокоино
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
аз имам идея!блъскай го с колата и мой се опрай хихих!ако не от по високо го пусни!ти кажа честно то и моя е така нищо не прая на него па по зле става хахаха!!!кат колата
Comment