Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мали тука чудо бе,скрапове ралти алоуу вървящите дизели!!!Що си мислите че вървите много само тва немога да разбера???Според мен един чипосан 2,4 би трябвало да ме пере много жестоко мен,а и всичките 1,8 които аз знам!И със Бела и със Груев съм се пускал и двамата ме бият еднакво на старт от място на БАИР-да се подчертае,растоянието между мен и тях е кола и половина.Ами незнам колко коня става един дизел с чип ма да немой да нашамари един 1.8 тс грохнал от каране тва ся кое е за скрап според вас???Оставям ви да помислите и си намерете права отсечка да ви дам един хубав кантар,да се чудете тогава какво карате вие,че ние бензиновите сме за скрап!!!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
      Браво колега.И аз така мисля.Точно така колега!
      благодаря за бурните аплодисменти колега, искам и аз да съм чиляка с купата
      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        аз пък мисля че сега върви повече от преди месец така че семейното комби може да изненада някой неприятно
        Пуши по малко от преди?????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
          благодаря за бурните аплодисменти колега, искам и аз да съм чиляка с купата
          Ти си чиляка...с дилафа
          ама знайш ли колко 'ляп има да издеш още???
          Браво за купата колета.Само така!
          Last edited by kokless; d.m.y г., 18:20.

Comment

• Бе Колега Арбалов .... Аз алкохол НЕ приемам бре
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              Бе Колега Арбалов .... Аз алкохол НЕ приемам бре
              Не приемаш за подарък?

Comment

• Тя не го приема венозно само!!!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Я тишина за малко......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Я тишина за малко......
                    Ако ще казваш нещо важно, говори с Дидо да съдейства за още ефирно време
                    И там си излей душицата.
                    А иначе браво много са се разприказвали

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Ооооо.....Колега,Арбал...това верно ли е ?!?

значи ето от къде се снъбдявате вашето семейство с колици,предполагам че и на ИринЧо е от там

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------

Върви пущината и

Че даже и почти НЕ къди ... бреххх ...... ама т'ва мойта кола ли е
                      Колешке, вземи си смени окачването че тва здало багажа от толкова много товар.
                      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                        Толкоз ли много тежи дизела бре
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                          Ако ще казваш нещо важно, говори с Дидо да съдейства за още ефирно време
                          И там си излей душицата.
                          А иначе браво много са се разприказвали
                          Само ме експлоатират, не казват кога е денят, още се каня или на него, или на каката....

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Толкоз ли много тежи дизела бре
                          Ко значи тва ГМО в подписа бре.....

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                            Колега....чух че ти правиш Благотворителна кампания "ала който не работи мож окачването на всичи вас работяги да смени " та мисля да се включа и аз в списъка на кандидатите за безплатна смяна на окачването на колата ми
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                            140 HP + Chip Tuning -> ex
                            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Ко значи тва ГМО в подписа бре.....
                              Еми, както знаеш един хубав ден смених маторя и от 100 коня въпросния стана 150...Порасна с 400 кубика и му изникнаха едни баланс валове, колектор с ВИМ (тука и ти имаш голяма заслуга ), по-арна генерация и претърпя най-различни други метаморфози... В тоя контекст, ГМО значи "сбиртак" ахаххаа
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Бахти коледното парти се е заформило тука
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

Working...
                                X