If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми мотора ми на 5-та вдига 308 по GPS на 6-та не съм пробвал
хаябусата на дълго може да върви повече ама е супер грозна и тромава
я кажете 156 2.0 турбо добър избор ли е или и турбо н ее за предпочитане
Не знаех, че има такова животно, освен ако не е правено... И аз съм мераклия за турбо на мойта да и сложа, ама проекта май е доста скъп, а пък аз не мога да и смогна на ремонти за да се хвърля на турбо. Не вярвам някой да се оплаква, че има турбо.
ми мотора ми на 5-та вдига 308 по GPS на 6-та не съм пробвал
хаябусата на дълго може да върви повече ама е супер грозна и тромава
ооопп!ари бе много вървят пак дизелите!всичкото 156 2,4 сток на баира да ви видя!за някои 1,9 с чипчи също ахаха!давайте да ви видя възможностити с мойту 1,8тс сток от всейди а има само спортну филтър ма той у кутията така,че мн работа не ми върши
Всичку на баира+чипосани 2.4/може и да се изложим/,но след толкова приказки и аз хвърлям ръкавицата и влизам във войната.
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
абе няма ли местенце с по малко дупки , някой незнае ли къде може да се правят нормални дръпки
В Нова Загора
Гонките си ги правим на пътя Нова Загора - Асеновец
Като има участък на самия път от билборд до билборд е малко над 400 м и е идеален пътя, широк и с нов асфалт
Колеги...има ли мераклии за кафенце днес ?
Преди малко почти си направихме извънредна среща при Арбалов .. аз,Ирин,Дидко и Кокклес....ехе...що не взех скарата се питам аз
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Да ти кажа честно, навитак съм, оня ден в неделя много се изкефих, ама, пусто, мощни печки не видях...
Ааааа глупости няма да говориш.Само като ги слушам как говорят и имам чувството,че няма по-мощни коли на света от техните.Пък знам ли може да са прави!?
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Ааааа глупости няма да говориш.Само като ги слушам как говорят и имам чувството,че няма по-мощни коли на света от техните.Пък знам ли може да са прави!?
Ти ела на срещата, че като ти чета подписа бая ще реве твойта Пък за дизелите ти сега ли разбра че са най-мощтните коли в света Базикам се разбира се
Comment