Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
    ...
    В Бахрейн на 14.03.2010 г. от 14:00 ч. няма ли да идеш да ги разцъкаш с хечбека?

Comment

• ми мотора ми на 5-та вдига 308 по GPS на 6-та не съм пробвал
      хаябусата на дълго може да върви повече ама е супер грозна и тромава
      я кажете 156 2.0 турбо добър избор ли е или и турбо н ее за предпочитане
      Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
      Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
        Не знаех, че има такова животно, освен ако не е правено... И аз съм мераклия за турбо на мойта да и сложа, ама проекта май е доста скъп, а пък аз не мога да и смогна на ремонти за да се хвърля на турбо. Не вярвам някой да се оплаква, че има турбо.
        Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 08:07.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
          ми мотора ми на 5-та вдига 308 по GPS на 6-та не съм пробвал
          хаябусата на дълго може да върви повече ама е супер грозна и тромава
          еи тва е колата за тебе http://vbox7.com/play:1d7af427 мисля че ще те събуди и няма да ти позволи да заспиш
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
            ооопп!ари бе много вървят пак дизелите!всичкото 156 2,4 сток на баира да ви видя!за някои 1,9 с чипчи също ахаха!давайте да ви видя възможностити с мойту 1,8тс сток от всейди а има само спортну филтър ма той у кутията така,че мн работа не ми върши

Всичку на баира+чипосани 2.4/може и да се изложим/,но след толкова приказки и аз хвърлям ръкавицата и влизам във войната.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• И нека силата да е с вас!

Comment

• Колега,ти няма ли да се включиш,че мощните печки май са мнозинство?

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• абе няма ли местенце с по малко дупки , някой незнае ли къде може да се правят нормални дръпки
                  146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                  145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                    абе няма ли местенце с по малко дупки , някой незнае ли къде може да се правят нормални дръпки
                    В Нова Загора
                    Гонките си ги правим на пътя Нова Загора - Асеновец
                    Като има участък на самия път от билборд до билборд е малко над 400 м и е идеален пътя, широк и с нов асфалт
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Колеги...има ли мераклии за кафенце днес ?
                      Преди малко почти си направихме извънредна среща при Арбалов .. аз,Ирин,Дидко и Кокклес....ехе...що не взех скарата се питам аз
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                      140 HP + Chip Tuning -> ex
                      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                      Born to make me happy

Comment

• Има има, ама съм далеко
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
                          Колега,ти няма ли да се включиш,че мощните печки май са мнозинство?
                          Да ти кажа честно, навитак съм, оня ден в неделя много се изкефих, ама, пусто, мощни печки не видях...

Comment

• ако искаш един слаб бензин свиркай!!!:P
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                              Да ти кажа честно, навитак съм, оня ден в неделя много се изкефих, ама, пусто, мощни печки не видях...
                              Ааааа глупости няма да говориш.Само като ги слушам как говорят и имам чувството,че няма по-мощни коли на света от техните.Пък знам ли може да са прави!?

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
                                Ааааа глупости няма да говориш.Само като ги слушам как говорят и имам чувството,че няма по-мощни коли на света от техните.Пък знам ли може да са прави!?
                                Ти ела на срещата, че като ти чета подписа бая ще реве твойта Пък за дизелите ти сега ли разбра че са най-мощтните коли в света Базикам се разбира се
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X