Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Ми само ми казвате предварително и ще съм на линия че вече взеха да се обръщат хора като минавам макар и едвам на 1 през легналите полицаи
    То туй от е убава алфата бре
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

че вече взеха да се обръщат хора като минавам макар и едвам на 1 през легналите полицаи
      Карай бе! Тъкмо ще се обръщат да ти видят колицата! Вместо да бибиткаш....
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Я да видим какви красиви шарнири имаме тука, няма да казвам чий са, все пак не искам да излагам Енчев тука......
        Attached Files
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Я да видим какви красиви шарнири имаме тука, няма да казвам чий са, все пак не искам да излагам Енчев тука......
          Хубво е , че има все още такива лоялни и дискретни хора като теб.Иначе Енчев щеше да се поизложи малко

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Я да видим какви красиви шарнири имаме тука, няма да казвам чий са, все пак не искам да излагам Енчев тука......
            Еми нормално за него, то на профила си го е написал шарнироунищожител
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
              Хубво е , че има все още такива лоялни и дискретни хора като теб.Иначе Енчев щеше да се поизложи малко
              Мда, а и реших да се огранича с шарнирите, имаше още доста забавни задвижващи елементи дето заслужаваха снимка...
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                То туй от е убава алфата бре
                Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                Карай бе! Тъкмо ще се обръщат да ти видят колицата! Вместо да бибиткаш....
                Вече наистина е заради хубавата Алфа
                Щото от вчера спря да скърца, благодарение на Милен и Дидко бой

ПП: Хубаво че имах кора под мотора че Дидко беше хванал ножа да реже маркучите
                Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 11:45.
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вече наистина е заради хубавата Алфа
                  Щото от вчера спря да скърца, благодарение на Милен и Дидко бой

ПП: Хубаво че имах кора под мотора че Дидко беше хванал ножа да реше маркучите
                  Аз му казах е живко, като неможеш отдолу отгоре кълцай.
                  Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                    Аз му казах е живко, като неможеш отдолу отгоре кълцай.
                    Ааа отгоре защо да отварям аз окачване правя
                    Ето и малко материал Благодаря за Алфата и най-вече за другата която работи перфектно - didko boy

156 2.4JTD 136+ PS

Comment

"За чисти зъби и език".....
                      Ебаси - искам и аз такваз тениска...

Comment

• аххахаха Верно е яка
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Вчера към 19:30 ей тей съвсем случайно забелязах на около 50м от Кариби nmushnikov
                          После ей тей съвсем случайно към 21:15 посока Мол-Метро се засякохме с колегата с JTD-то СТ 0666

Та нещо много шават Алфистите
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вчера към 19:30 ей тей съвсем случайно забелязах на около 50м от Кариби nmushnikov
                            После ей тей съвсем случайно към 21:15 посока Мол-Метро се засякохме с колегата с JTD-то СТ 0666

Та нещо много шават Алфистите
                            На нас пак ни правеха Акция на ЕКО криминалните.
                            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Ква акция бре.....

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                                На нас пак ни правеха Акция на ЕКО криминалните.
                                Така е като караме Алфа, мен редовно като ме видят след 00 часа и жандармерият ми прави обстоен преглед...ама съм свикнал вече
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X