Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеЯ да раздвижим малко темата!
Имаме си нов фен на италианските автомобили - синът ми Симеон!
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеайде и от мен да ти е живо и здраво!!!
Comment
-
Благодаря на всички!
А сега към темата - тъкмо си пия кафето и си гледам пощичката и попаднах на нещо интересно. Може да е страра информация, но все пак реших да я споделя http://www.cars.bg/autonews/technologies/583
---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеnmushnikov да не залитне към фиатчето?Внимавай!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеЯ да раздвижим малко темата!
Имаме си нов фен на италианските автомобили - синът ми Симеон!
Comment
-
Благодаря ви ! Не съм забравил!Ще ти взема един и на теб, за колко килограма?
Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 21:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen yanev Покажи съобщениеЗдравеите имам проблем със моята алфа мн и играят уборотите и понякога гасни някои знаели какво може да е
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеможе и да не вярвате ама моита "сладурана" пак е в бокса този път скорости . тръгнахме 5 човека да посрещаме jyli morning в Каварна и в Бълчик Алфата остана на 3 скорост и така 450 км по родните пътища се прибирах на 3 скорост с 5 човека
лятото си доидох от ямбол до ст.зогора на 4та.преди дви седмици се прибрах от габрово до ст.загора на първа с 30км/ч.дано до седмица да влезе пак у пътя.brava 1.4 sx
alfa 156 1.8
Comment
Comment