Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Размисли и страсти от Стара Загора

Колеги предлагам ЕИ ТУК да си мерим пи*ките, да споделяме кои кого колко пъти и всичко каквото ни вълнува и ни се е сторило интересно

П.П не се правя на няк*ъв модератор ако не сте съгласни с мен теглете ми една маина просто смятам че заглавието трябва да си отговаря с темата
    ПОЗДРАВИ
    Last edited by didko_boy; d.m.y г., 10:53.
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
    остави ги да се радват!но скоро и сълзи ще има ахаха!а по равно да наистина по равно дали ши гледа надписа отзад т.с. аз съм сигурен че ще е така!!!
    А ти на финала нали видя ко пишеше отзaд?!? 1,5D
    Ся пък проблема е,че било нанагорнище...ми то надолу и трабантчето върви..и топче да пуснеш и то ще върви :P
    Шегувам се де,какво значение има кой ще бие. По принцип не искам и да се пускам. Ама Стайко много имаше мерак и затова. Какво да направя,че така се получи ся
    sigpic
    Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
      А ти на финала нали видя ко пишеше отзaд?!? 1,5D
      Ся пък проблема е,че било нанагорнище...ми то надолу и трабантчето върви..и топче да пуснеш и то ще върви :P
      Шегувам се де,какво значение има кой ще бие. По принцип не искам и да се пускам. Ама Стайко много имаше мерак и затова. Какво да направя,че така се получи ся
      лично ти хвърлям ръкавицата на теб
      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

и аз направо двете си хвърлям че стига с тва 1.5 ахаха!нали видя ако беше останала самата работа както ти тръгнах едва ли изобщо щеше и да се доближиш до мен ма баба Яга като каза че не си иска 2-рата и е на ся си силен и имаш да се хвалиш(бъзик да става)!и аааа май няма ти дам хамортисьоти ку прудължаааш така ахахахах!!!!
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

няма спор барнатият дизел върви доста,ма хайде да не отписваме нашите малолитражки,все пак на куб. сте повече от нас а имате и турбинки ,що се отнася до байра дизела има предимство откъм нютоните доста но по равното нещата едва ли ще стоят така PS .нищо лично към никой
          Last edited by arbalov; d.m.y г., 19:49.
          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

айде Радо ти си на ход!!!!
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

И двамата сега ще ги оставя така да си чешат езиците...аз се отказвам...хаха,докато съм отгоре А пък може да мина да направя един ремап...без да им казвам
              arbalov сигурно си прав за равното...не споря Ама нали трябва да дрънкам нещо хаха. А пък Стайко нали е мой човек и трябва да го дразня
              Важното е лаф да става и да ни е забавно
              Last edited by rado_ss; d.m.y г., 21:23.
              sigpic

Comment

Ш си зема микрометъра и лупата аз за ваще пишки....
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                the cost of living is dying...everybody pays...
                sigpic

Comment

ХА ХА ХА ! Тема за чесане на езици или по-точно на пръсти!
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

смятай на клавиатурата нямям равен хахах рацир съм гулям!!!
                    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

assasin's да не забравиш амортисьорите,че иначе ще те наказвам(пак)
                      hamel1 какво стана с колата? съединителя ли излезна или простичко е за основен?
                      arbalov стикера на задното ти стъкло,което е на клуба, отвътре или отвънка е залепен?
                      Last edited by rado_ss; d.m.y г., 23:36.
                      sigpic

Comment

леле днеска откачих буксата на соленоида на вариатора - ми та таз моита кат хукна варви ама са къса (италианеца дали не е сбъркал с тоз вариатор) сега ускорява по добре ко стаа тука (валовете са ми зацепвани на око) някои да не тръгне да се ебава с бегачката си после да ме обвинява , всеки сам си носи кръста моита кат си я строша си я правя сам
                        П.П. Пили 17ките на втора и немои да влезе в пътя изкарах акъла на 1 еБеМВе на 1 светофар
                        Last edited by didko_boy; d.m.y г., 00:41.
                        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                          леле днеска откачих буксата на соленоида на вариатора - ми та таз моита кат хукна варви ама са къса (италианеца дали не е сбъркал с тоз вариатор) сега ускорява по добре ко стаа тука (валовете са ми зацепвани на око) някои да не тръгне да се ебава с бегачката си после да ме обвинява , всеки сам си носи кръста моита кат си я строша си я правя сам
                          П.П. Пили 17ките на втора и немои да влезе в пътя изкарах акъла на 1 еБеМВе на 1 светофар
                          катай тъй ич данети пука тамън е тръгнала
                          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                          Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Радо, лепенката ще я гледаш доста време отзад така че ще видиш къде е залепена (отвътре е ,време бе да си направите)
                            Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                            Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Аз имам. Но няма да ти кажа къде е зелепена..мисля,че сам ще видиш
                              sigpic

Comment

Working...
                              X