Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщениеВиновенобещавам на срещата да се поправя , аз тогава точно се прибирах от работа и едва глаедах (все едно съм заварял цял ден без маска) , по принцип съм много толерантен на пътя и към пешеходци , ама едва гледах от умора вече. Имаш 2x
от мен .
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеkokless риванш ни давам от ма и страф!!!!някой слънчев ден и тва ще стане!тва корадо брееее то много хапе асфалта бе и на звук мн добре го докара!да върнеш на жена си сешоара ей!!!!,вънка си е добре )АЛФАТА СИ Е АЛФА убаваица отвсякаде понавървява си (няма да се дам много на корадото) абе ако и двете са здрави ще си карам алфичката ЧЕСНО
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
резииииииллл
тази сутрин докато отивах на работа Ауди 100 комби 2.0Е (аз със сушоара) ме предизвика на гърбицата на БИЛЛА посока "БКПто" НЕККЪВ рацер ме гледаше лошо ,така и така закъснявах за работа викам си ще му се вържа на акъла пък каквото такова . Газ пилене на гуми (знаете как е) оня го забравих някаде НО един пасат МК2 (пак комби)се лепна зад мене -чичико с бяла коса и очила , кара зад мене до моста на славянска след автогарата и ГАААЗ (и двамата) ее баааати пасата изкарах буталата на коррадото ,а чичкото до мене и се смее ,на 170км/ч се отказах а чичито си замина като ПИЧпасата се оказа и тои Г60
Извода е ВНИМАВАИТЕ С КОИ СЕ ЗАКАЧАТЕ да не ви накаже бял чичко с комби
П.П 170км е МНООГО неразумна скорост за тази отсечка146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Мен снощи един ГоУф 4 от гърбицата на Била посока БКП до следващата гърбица(новата) ме мина 1 кола...а и тръгна една кола зад мен...незнам колко метра са ама не са много,може би 200-300м...е вярно че бях с 4 човека,но все пак ме мина...мойта спря на 3-та на 4000об/ма и дойде гърбицата,нямаше време за 4-та...а и хората в колата после много ми викаха,явно адреналина им дойде в повече
Last edited by rado_ss; d.m.y г., 12:55.
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеМен снощи един ГоУф 4 от гърбицата на Била посока БКП до следващата гърбица(новата) ме мина 1 кола...а и тръгна една кола зад мен...незнам колко метра са ама не са много,може би 200-300м...е вярно че бях с 4 човека,но все пак ме мина...мойта спря на 3-та на 4000об/ма и дойде гърбицата,нямаше време за 4-та...а и хората в колата после много ми викаха,явно адреналина им дойде в повече
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеМен снощи един ГоУф 4 от гърбицата на Била посока БКП до следващата гърбица(новата) ме мина 1 кола...а и тръгна една кола зад мен...незнам колко метра са ама не са много,може би 200-300м...е вярно че бях с 4 човека,но все пак ме мина...мойта спря на 3-та на 4000об/ма и дойде гърбицата,нямаше време за 4-та...а и хората в колата после много ми викаха,явно адреналина им дойде в повече
Comment
-
Мерих климатика колко духа...на горния централен отвор- 7градуса на страничните-8. Това след 5минутки...явно аз вече изтрещявам и си мисля,че само мойта не духа нормално...даже термометъра е още в колата.
А аз ще ти намеря тоя с гоУфа да та видя и тебе кат си с чипАз даже мислех да му казвам да отбива да видим ко що има в тоя гоУф,ама много ми се скараха в колата и нямаше как,а и беше 1ч някъде...
Last edited by rado_ss; d.m.y г., 18:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениетази сутрин докато отивах на работа Ауди 100 комби 2.0Е (аз със сушоара) ме предизвика на гърбицата на БИЛЛА посока "БКПто" НЕККЪВ рацер ме гледаше лошо ,така и така закъснявах за работа викам си ще му се вържа на акъла пък каквото такова . Газ пилене на гуми (знаете как е) оня го забравих някаде НО един пасат МК2 (пак комби)се лепна зад мене -чичико с бяла коса и очила , кара зад мене до моста на славянска след автогарата и ГАААЗ (и двамата) ее баааати пасата изкарах буталата на коррадото ,а чичкото до мене и се смее ,на 170км/ч се отказах а чичито си замина като ПИЧпасата се оказа и тои Г60
Извода е ВНИМАВАИТЕ С КОИ СЕ ЗАКАЧАТЕ да не ви накаже бял чичко с комби
П.П 170км е МНООГО неразумна скорост за тази отсечкаужаст.........
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Имаш толкова много лепенки.......засрами се
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеП.П 170км е МНООГО неразумна скорост за тази отсечка
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеЕ аз един път ще си призная и вие ще ме направите на 2-3 стинки"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment