Известие

Collapse
No announcement yet.

Нередовни или срещи за по кафе

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
    Хора има,пари няма
    Ами арбалче ние чичковците ходим на барове за възрастни вече,не сме като тебе жените да ти налитат без да искаш :P Следователно е нормално да не знаеш къде ходим :P
    Айде някоя пенсия да ме подкрепи
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
      Хора има,пари няма
      Ами арбалче ние чичковците ходим на барове за възрастни вече,не сме като тебе жените да ти налитат без да искаш :P Следователно е нормално да не знаеш къде ходим :P
      Айде някоя пенсия да ме подкрепи
      Чичо Радо теб знам къде да те заведа в грацката градина при твоите набори там има изобилие от забавления шах политика и теи нататък.
      Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

малииии чичовцииии,хахахах вий къде се пишете със младите е ахахаха!ари няма ва забравяме и вас ма кръвното по полека с него че немойм ви опрайм след туй
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
          малииии чичовцииии,хахахах вий къде се пишете със младите е ахахаха!ари няма ва забравяме и вас ма кръвното по полека с него че немойм ви опрайм след туй
          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Петък вечер на чевермето.Някой да запази маса
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

пропускам на работа съм!инак щяхме се омажем,ако на някой нещо за събота мой се измисли

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                Петък вечер на чевермето.Някой да запази маса
                Къде е това бре - и петък вечер не е ли много натоварено - я има места я не......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

почти сигурно ще е натоварено иначе е на езерото до OMV
                  АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                  LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

отворковци ше ви докарам жената ше ви НАДпие сичките и по кАщите ше ви закара после само да се организираме и ще ви го докажа от мене фотоапарата да няма после АМА аззззззз .......
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Айде ся да не почваме с жените.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• мой с моята жена да им направим едно състезание коя повече чашки ш удари ахахах

Comment

• колеги нещо някой за по кафенце тая неделя или още ще сте махмурлии от тази вечер
                          sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                          Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• снощи да нямаше сбирка на Чевермето? Май мярнах една 156-ца като се прибирах от работа...
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Нередовна среща утре от 17.00 на Зарата????????
                              Кандидати.....

Comment

• аз съм ЗА
                                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Working...
                                X