Първоначално публикувано от assassin's
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
да ви поканим!!!
Collapse
X
-
м не,не е от личен опит!аз съм на принципа:там където съм бил-никога няма да се върна:дори и да съжалявам!животът по принцип е не да търсиш щастието в старите неща,и да се упрекваш за нещо което не си напрвил!а да намериш човека на който можеш да ги предложиш и който ги заслужава!чек че се отплеснах на разсъждения!ш ма прущаа тиalfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщением не,не е от личен опит!аз съм на принципа:там където съм бил-никога няма да се върна:дори и да съжалявам!животът по принцип е не да търсиш щастието в старите неща,и да се упрекваш за нещо което не си напрвил!а да намериш човека на който можеш да ги предложиш и който ги заслужава!чек че се отплеснах на разсъждения!ш ма прущаа ти'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениене го очаквах от теб така да ме нараниш!;(!безобразие а аз толкова мн разчитах на теб!хах ти ш идваш ли бря???'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщениеЗа деня на розата някой няма ли да ходи 28-29??аз ще идвам от Варна 2 дена ще стоя
alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеОт къде,и в колко се тръгва,и ако няма Закорка,Стайко плаща.Там съм!'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениесъбиране да речем в 10.00 и тръгване да речем в 10,15 от пракинга на загорка.... аз ще съм с малката кола,така че мога да натоваря един/а/ по желание да ми свети....146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеда речем че съм съгласен и ше съм там марияне да минавам ли да те взимам ???
Comment
-
Първоначално публикувано от Мариян Арбалов Покажи съобщениеДидко кажи от къде ти е удобно да ме вземеш ??146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment