Известие

Collapse
No announcement yet.

да ви поканим!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да ви поканим!!!

така дойде време,да ви поканя от името на един наш колега и почитател на марката без да правя реклама,на новото му заведение кафе "Милано"!мисля че е крайно време да ни дойдете на гости и във Казанлък!!!пиша от името на собственика който много би се радвал да направим една срещичка тук,а след тва може нещо кебап парти на язовир Копринка!качвам и малко снимки,надявам се да има желаещи за среща и тук!!!
    Attached Files
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
    така дойде време,да ви поканя от името на един наш колега и почитател на марката без да правя реклама,на новото му заведение кафе "Милано"!мисля че е крайно време да ни дойдете на гости и във Казанлък!!!пиша от името на собственика който много би се радвал да направим една срещичка тук,а след тва може нещо кебап парти на язовир Копринка!качвам и малко снимки,надявам се да има желаещи за среща и тук!!!
    Виж това е добра идея ама нз дали ще се навият другите аз съм за.
    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Аз съм навит.Това колегата с 147 ли е.До копринка има ли много дупки
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
      LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Мда , я го знам това заведение бре , всяка седмица пия кафенце около 12;30 там (ама само в четвъртъците и то под прикритие с Шеви) . Збирайте гилдията и сме там , а относно дестинацията Копринка , поне до разклона за там няма много дупки , ама по навътре незнам.
        sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

има ли паркинг голям отпред?
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          the cost of living is dying...everybody pays...
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
            Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
            има ли паркинг голям отпред?
            Приятел поканата важи само за Алфи не за Шевролет
            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

колеги аз ще идвам с приятелката ми в Казанлък за деня на розата другия месец. Там съм!

Comment

Паркинг пред него няма, но до кафето има една пресечка, която е доста широка и може да се напаркират много коли. Пътя до Копринка е добре. Скоро пълниха дупките, има само един участък от около 50 метра с дупки, който се пада под стената на язовира.
                Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Супер е кафенцето .. каде се намира ? По центъра ли някаде или в Западното там до градинката .. може и да бъркам
                  Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                    Приятел поканата важи само за Алфи не за Шевролет
                    Приятел,имам и алфа и шевролет...
                    '97 155 1.8 16V
                    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                    sigpic

Comment

Да това сигурно е заведението за което целия форум мислихме име Иначе добре е станало Мене малко далечко ми идва, но пък ако има много алфисти и аз идвам за едно кафе до Казанлък
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

заведението се намира по пътя от пожарната към пазарът или от пазарът към болницата!място има къде са паркира само желаещи да има!пътя към язовира е по добре и от магистралата ни а и заведенията по брега са по добре,от колкото тва под стената!дерзайте ние ви чакаме мисля че вече времето е мн добро за кебап и по бира!
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

чакаме ви в казанлък надявам се да останете доволни......

Comment

Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщение
                            чакаме ви в казанлък надявам се да останете доволни......
                            и Ние на това се надяваме...
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                              Аз съм навит.Това колегата с 147 ли е.До копринка има ли много дупки
                              Язовира е точно на побалканската магистрала....няколко стотин метра черен път и това е
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                              X