така дойде време,да ви поканя от името на един наш колега и почитател на марката без да правя реклама,на новото му заведение кафе "Милано"!мисля че е крайно време да ни дойдете на гости и във Казанлък!!!пиша от името на собственика който много би се радвал да направим една срещичка тук,а след тва може нещо кебап парти на язовир Копринка!качвам и малко снимки,надявам се да има желаещи за среща и тук!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
да ви поканим!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениетака дойде време,да ви поканя от името на един наш колега и почитател на марката без да правя реклама,на новото му заведение кафе "Милано"!мисля че е крайно време да ни дойдете на гости и във Казанлък!!!пиша от името на собственика който много би се радвал да направим една срещичка тук,а след тва може нещо кебап парти на язовир Копринка!качвам и малко снимки,надявам се да има желаещи за среща и тук!!!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
-
Мда , я го знам това заведение бре , всяка седмица пия кафенце около 12;30 там (ама само в четвъртъците и то под прикритие с Шеви) . Збирайте гилдията и сме там , а относно дестинацията Копринка , поне до разклона за там няма много дупки , ама по навътре незнам.sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениетака дойде време,да ви поканя от името на един наш колега и почитател на марката без да правя реклама,на новото му заведение кафе "Милано"!мисля че е крайно време да ни дойдете на гости и във Казанлък!!!пиша от името на собственика който много би се радвал да направим една срещичка тук,а след тва може нещо кебап парти на язовир Копринка!качвам и малко снимки,надявам се да има желаещи за среща и тук!!!Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеима ли паркинг голям отпред?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Паркинг пред него няма, но до кафето има една пресечка, която е доста широка и може да се напаркират много коли. Пътя до Копринка е добре. Скоро пълниха дупките, има само един участък от около 50 метра с дупки, който се пада под стената на язовира.Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
Alfa Romeo 164 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеПриятел поканата важи само за Алфи не за Шевролет'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
заведението се намира по пътя от пожарната към пазарът или от пазарът към болницата!място има къде са паркира само желаещи да има!пътя към язовира е по добре и от магистралата ни а и заведенията по брега са по добре,от колкото тва под стената!дерзайте ние ви чакаме мисля че вече времето е мн добро за кебап и по бира!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщениечакаме ви в казанлък надявам се да останете доволни......
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеАз съм навит.Това колегата с 147 ли е.До копринка има ли много дупки156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment