Известие

Collapse
No announcement yet.

да ви поканим!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
    събиране да речем в 10.00 и тръгване да речем в 10,15 от пракинга на загорка.... аз ще съм с малката кола,така че мога да натоваря един/а/ по желание да ми свети....
    Абе момчета къде е тоя паркинг на загорка???
    Я някой да опъти Новозагореца или незнам някой да ме чака някъде на мола, омв, трафика някое известно което да го знам
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

и как къде бе?дето е фабриката че баш там има паркинг ооопрееед!!!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Еми не го зная нещо на картата покажете или къде е тоя малък Шел че виждам Дилян и Мариян ще се чакат там
        Баси аз като си спомня Зарата докато намеря
        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:21.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Абе момчета къде е тоя паркинг на загорка???
          Я някой да опъти Новозагореца или незнам някой да ме чака някъде на мола, омв, трафика някое известно което да го знам
          ако не можеш да се оправиш преди 9.50 на МАЛКИЯ ШЕЛ (предполагам го знаеш) зимаме Мариян и отиваме директно на паркинга
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

къде е тоя малък Шел че виждам Дилян и Мариян ще се чакат там
            Дидо спиш
            Живко,малкия Шел минаваш доста пъти покрай него. От Нова Загора като влизаш,като слезеш от моста се пада вдясно,малко след Христо Колев авточастите...

П.С. Моста след мола който е.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
              Дидо спиш
              Живко,малкия Шел минаваш доста пъти покрай него. От Нова Загора като влизаш,като слезеш от моста се пада вдясно,малко след Христо Колев авточастите...

П.С. Моста след мола който е.
              подминаваш МОЛА качваш се на моста слизаш от него в дясно има авточасти христо колев и самодиви (кръчма) после 2 дълги реда гаражи с автомивка и вулканизатор и следващото нещо което е от дясно е МАЛКИЯ ШЕЛ , винаги има коли дето влизат или излизат от пресечката . еи там някъде ще се чакаме има място за спиране точно до шела на главната или завиваш на дясно и след 5метра пак има къде да се спре (точно до една автомивка)

П.П. когато го писах живко не беше писъл още (не че не ми се спинка)
              Last edited by didko_boy; d.m.y г., 19:21.

Comment

Пу сетих се за тоя шел Значи 9:50 живот и здраве ще съм направо в бензиностанцията И диляне бе неска манах свиря ти не не ме отчиташ
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Пу сетих се за тоя шел Значи 9:50 живот и здраве ще съм направо в бензиностанцията И диляне бе неска манах свиря ти не не ме отчиташ
                  дигнах ръка е брат на таз кола ми е трудно да и намеря бибитките че аирбега голям и са 2 копчета отстрани голям зор пътя ли да гледам каките ли или кои ми свири докато видя къде са ми бибитките то станало утре (голям съм заплес видях те късно) за 2ри път

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                    дигнах ръка е брат на таз кола ми е трудно да и намеря бибитките че аирбега голям и са 2 копчета отстрани голям зор пътя ли да гледам каките ли или кои ми свири докато видя къде са ми бибитките то станало утре (голям съм заплес видях те късно) за 2ри път
                    Точно за 2 път Ще черпиш май ми се струва
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• е хубуу ба,аз у колко часът да ставам зарад вас????иии кой ш ми колинг като сте на на Тулово примирно???
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                        е хубуу ба,аз у колко часът да ставам зарад вас????иии кой ш ми колинг като сте на на Тулово примирно???
                        аз ако дойда мое ти колл-на.... ма мое и да не ти колл-на
                        '97 155 1.8 16V
                        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                        the cost of living is dying...everybody pays...
                        sigpic

Comment

• Ст.Загора-Тулово=7мин.,благодаря за вниманието.П.П.Спазвайте правилата за движение по пътищата!
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                            подминаваш МОЛА качваш се на моста слизаш от него в дясно има авточасти христо колев и самодиви (кръчма) после 2 дълги реда гаражи с автомивка и вулканизатор и следващото нещо което е от дясно е МАЛКИЯ ШЕЛ , винаги има коли дето влизат или излизат от пресечката . еи там някъде ще се чакаме има място за спиране точно до шела на главната или завиваш на дясно и след 5метра пак има къде да се спре (точно до една автомивка)

П.П. когато го писах живко не беше писъл още (не че не ми се спинка)
                            Братле не ме чакай утре както и другите, утре ми се налага да спешно да заминавам за Бургас при сестрата...
                            Баси как ме яд, мамка му
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• някой ще ме земе ли с него че искам да изкарам мързелив ден?
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

• мога да те взема.0887466961
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Working...
                                X