Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко се позагубих но в неделя съм там пишете от колко чеса ще е срещата
    има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
      малко се позагубих но в неделя съм там пишете от колко чеса ще е срещата
      Довечера в 20.00 на басейнааа...
      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Някой няма ли да се сети да напише нещо
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Май няма Ако има желаещи утре мисля да прескоча до Дрифта
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Бобак ти ли беше тази вечер на Добриков не можах да те позная заприлича ми на теб ама...
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• не брато не съм бил аз
              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Колеги искам да помоля за малко помощ(макар и не по темата извинявам се за,което)предложете добър маистор в Плевен за наще коли,4е съм се разочаровал от Ловешките много.И евентуално на4ин за транспортиране колата до плевен.Благодаря ви предварително и пак се извинявам 4е пиша в темата не предназначена за това
                Mercedes C 200 compressor

Comment

• имам едно предложение искате ли да се съберем всичките алфи и да идем някоя неделя на калояново ако искате даите тази неделя да се съберем в каилъка този път сериозно всички и да решим кога сме свободни и да идем там малко разнобразие и шоу да си направим които иска и ще доиде тази седмица в каилъка да пише да видим дали има смисъл въобше да се събираме
                  алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                    имам едно предложение искате ли да се съберем всичките алфи и да идем някоя неделя на калояново ако искате даите тази неделя да се съберем в каилъка този път сериозно всички и да решим кога сме свободни и да идем там малко разнобразие и шоу да си направим които иска и ще доиде тази седмица в каилъка да пише да видим дали има смисъл въобше да се събираме
                    Всичките ??? Да ти кажа ли колко ще сме.....
                    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Трима ми аз попринцип съм навит стига да има милиони , а иначе тази седмица съм на София малко да разкърша Взели сме си билети и за мача ако има и др желаещи да ходим да попсуваме малко
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                        Колеги искам да помоля за малко помощ(макар и не по темата извинявам се за,което)предложете добър маистор в Плевен за наще коли,4е съм се разочаровал от Ловешките много.И евентуално на4ин за транспортиране колата до плевен.Благодаря ви предварително и пак се извинявам 4е пиша в темата не предназначена за това
                        колега предлагам ти италбулком в Плевен аз съм доволен успех
                        има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• аз съм там но ще сме само тримааааааааааааааанесме задружни като стана въпрос да събираме пъри за децата и всички изчезнаха

Comment

• Нещо много се изложихме в последно време направо се разпаднахме
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
                              аз съм там но ще сме само тримааааааааааааааанесме задружни като стана въпрос да събираме пъри за децата и всички изчезнаха
                              КРИЗЪЪЪЪЪ, ма някой твърдят,че за тях криза няма, а в същото време.......(да не се доизказвам,че....)
                              Last edited by dudeslav; d.m.y г., 19:15.

Comment

• кои са тези дето немат криза ма както и да е ако искате елате в неделя в 7 часа в каилъка и да го решим ако искате де ама пишете дали въобще да ходя
                                алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Working...
                                X