Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То срещите че нещо се преебаха е ясно ама дайте поне някоя вечер да разкършим на кръчма
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Май верно всичко замина по течението,от 3 дни никой нищо не пише на нашата страница,ако не и повече.Предлагам всеки да каже какво не му е на таман и да се разберем като хора,на всички да им е приятно като се събираме,защото според мен заетостта на всеки един от нас/малка,или голяма/не е единствения проблем.Някой беше предложил да поразредим срещите да не са толкова на често,или каквото и да е.Всеки да предложи по нещо,да се разбере най-после за какво иде реч.Според мен едно от нещата което прави обстановката дисконфортна до извесна степен е че не сме единни,като се събираме,някои от присъстващите се събират на отделна групичка и по този начин останалите се чувстват излишни,Аз примерно съм изпадал в такава ситуация,седя от страни като последния идиот и по едно време си викам/аз за какво дойдох изобщо/.Просто за това не ми е преоритетно занимание да идвам на срещите.Ако се променят нещата ще съм по-редовен със сигурност.
      Last edited by toshko69; d.m.y г., 00:08.
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Всичко си беше добре беше приятно на срещите събираха се много хора но в един прекрасен момент всичко тръгна на майната си и.. край със срещите на Плевенските Алфа манияци А по въпроса за кръчмата
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• ние си ходим но сме само трима нещо няма организация
          има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
            ние си ходим но сме само трима нещо няма организация
            Кои ли са тея трима луди....???
            ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
              Кои ли са тея трима луди....???
              незнам човече но сме фенове най-добрите
              има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Ае да не ви се счупиха Алфите и клавиатурите бре ??? Нито идвате, нито пишете....Ама ......
                ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Oт колко часа
                  Last edited by vankata tasi; d.m.y г., 12:17.

Comment

• ОТ 19:00 на Парк хотел Кайлъка
                    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Всеки ден посещавам страницата но сам ли да си комуникирам през нета.Имам 2 коли за днес за фолио но ще опитам да дойда,дано ги направя преди 19.00ч.
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Аз имах малко проблеми и нямаше как да дойда пък и 10000 задачи изпити простотий направо ми се е запалила главата в последно време
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Бееее.... Стига е....Сяка неделя иСпитчета ли имаш е Митак

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                            Бееее.... Стига е....Сяка неделя иСпитчета ли имаш е Митак
                            И изпити и дядката почина и сума ти др работи направо съм станал на луд
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                              И изпити и дядката почина и сума ти др работи направо съм станал на луд
                              Митаче мойте съболезнования но като имаш възможност идваи и за другите се однася

Comment

• Има ли живи Алфисти Аз от 1 седмица съм морски ама като гледам как вървят нещата май скоро ще се завърна та може да се видим
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Working...
                                X