Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
    Айде събудете се малко де и аз вече съм на линия ако има желаещи.. срещи кафета кръчми...
    Хубу си на линия ама се те гледам и ни спираш, ни звънкаш, ни пишеш... ни на срещи идваш ...
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
      Хубу си на линия ама се те гледам и ни спираш, ни звънкаш, ни пишеш... ни на срещи идваш ...
      Ами ти все много бързо минаваш как да те видя иначе правя ремонти вкъщи ама може да се вясна незнаех че има срещи мисля че никой не ходи вече давайте предложения за някакви мероприятия
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Пак никой не влиза от дни.Нали се разбрахме да пишем тук за събота,аз мисля към 9.00ч. да съм на картинга.Има ли мераклий или се отказахте.
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Еееееееееееххххооооооооооооооооо глас в пустиня,никой не влиза във форума.

Comment

• Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
            Пак никой не влиза от дни.Нали се разбрахме да пишем тук за събота,аз мисля към 9.00ч. да съм на картинга.Има ли мераклий или се отказахте.
            Аз ще съм там към 10 с Тодор
            ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• ок,ще се видим там

Comment

• Сега не е сутрин рано,или вечер късно но пак никой не пише във форума.Ще се събираме ли в неделя?

Comment

• Няма да е лошо да се разберем кой ще ходи на 3 и да се уговорим за някакъв час на тръгване
                  Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                  Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                  Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Аз съм на линия

Comment

• Да и аз все се каня да питам има ли желаещи нещо няква анкетка ли да барнем кой ще ходи на Италфест
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Аз със сигурност съм на феста,а и не ме бърка в колко часа ще тръгнем,както се разберете.Ми в неделя няма ли да се ходи в кайлъка,аз мислех че ще се съберем да се разберем,така във форума я влязал някой я не.Аз предлагам да се съберем всички желаещи /може и някъде на кафе/и да уточним някакъв час удобен за всички,както и място да се съберем и да тръгнем заедно.

Comment

• Отново никой не влиза във форума,ще дойде 03.10.09г.нищо няма да сме се разбрали и ще хукнем по отделно,а според мен е по-добре всички от Плевен да идем заедно.Добре,аз предлагам понеже началото е от 10.00ч.да се съберем всички желаещи на ЕКО-то в 07.30ч.в събота,за да караме по-нормално и да не пристигнем едни от последните.Ако някои има други идеи да ги сподели.

Comment

• И как да се разбере дали ще се събираме днес,като никой не пише във форума,адаша писа да се разберем за трети,дадох предложение,никой не дава мнението си и т.н.Аз ще намина покрай хотела към 19.00ч. и като дойде някой дойде,като не здраве.Защо всички спряхте да пишете във форума остава неясно за мен,ако някой знае да ме осветли и мен.Намразихте си колите ли какво стана,или алфисти Плевен се разделиха на самостоятелни фенове на марката.Другите градове се множат,сприятеляват се,помагат си,а ние пращаме всичко по дяволите.

Comment

• Здрасти Тошко.Не , че не искам просто нямам време нито да пиша , нито да ходя на срещите защото съм страшно претрупан с работа, а и като гледам май никой не ходи.Имам обаче повод да почерпя защото преди няколко дни купих 159-ка.В най-скоро време ще ти се обадя да затъмним стъклата като на 156-та защото новата кола е черна и ще и стои супер.Ако искаш обади се защото съм ти изгубил номера на телефона .Моя е 0888956033.
                              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Тъй: Аз днес не можах да мина в 19, че се бяхме заиграли с Пешката и Боби по другата му кола.Относно тръгването за феста 7 и 30 на Екото е добра идея и аз съм там.
                                А на Прокурора да му е честита новата колица и да вземе пак да ни повози, ама по-полека, че тази върви повече от старата, а пък като знам какво беше в нея - мале мале!!!
                                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Working...
                                X