If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубу си на линия ама се те гледам и ни спираш, ни звънкаш, ни пишеш... ни на срещи идваш ...
Ами ти все много бързо минаваш как да те видя иначе правя ремонти вкъщи ама може да се вясна незнаех че има срещи мисля че никой не ходи вече давайте предложения за някакви мероприятия
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Да и аз все се каня да питам има ли желаещи нещо няква анкетка ли да барнем кой ще ходи на Италфест
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Аз със сигурност съм на феста,а и не ме бърка в колко часа ще тръгнем,както се разберете.Ми в неделя няма ли да се ходи в кайлъка,аз мислех че ще се съберем да се разберем,така във форума я влязал някой я не.Аз предлагам да се съберем всички желаещи /може и някъде на кафе/и да уточним някакъв час удобен за всички,както и място да се съберем и да тръгнем заедно.
Отново никой не влиза във форума,ще дойде 03.10.09г.нищо няма да сме се разбрали и ще хукнем по отделно,а според мен е по-добре всички от Плевен да идем заедно.Добре,аз предлагам понеже началото е от 10.00ч.да се съберем всички желаещи на ЕКО-то в 07.30ч.в събота,за да караме по-нормално и да не пристигнем едни от последните.Ако някои има други идеи да ги сподели.
И как да се разбере дали ще се събираме днес,като никой не пише във форума,адаша писа да се разберем за трети,дадох предложение,никой не дава мнението си и т.н.Аз ще намина покрай хотела към 19.00ч. и като дойде някой дойде,като не здраве.Защо всички спряхте да пишете във форума остава неясно за мен,ако някой знае да ме осветли и мен.Намразихте си колите ли какво стана,или алфисти Плевен се разделиха на самостоятелни фенове на марката.Другите градове се множат,сприятеляват се,помагат си,а ние пращаме всичко по дяволите.
Здрасти Тошко.Не , че не искам просто нямам време нито да пиша , нито да ходя на срещите защото съм страшно претрупан с работа, а и като гледам май никой не ходи.Имам обаче повод да почерпя защото преди няколко дни купих 159-ка.В най-скоро време ще ти се обадя да затъмним стъклата като на 156-та защото новата кола е черна и ще и стои супер.Ако искаш обади се защото съм ти изгубил номера на телефона .Моя е 0888956033.
Тъй: Аз днес не можах да мина в 19, че се бяхме заиграли с Пешката и Боби по другата му кола.Относно тръгването за феста 7 и 30 на Екото е добра идея и аз съм там.
А на Прокурора да му е честита новата колица и да вземе пак да ни повози, ама по-полека, че тази върви повече от старата, а пък като знам какво беше в нея - мале мале!!!
Comment