Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
    ти мани че са заспали ми немогат и да станат
    хммм някви намеци за мен май стават
    Alfa romeo 145

Comment

• няма такова нещо ти си стаяаш навреме всяка сутрин и перфектно отпочинал
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• пак ли всички са заспали аз тая вечер малко и пак нещо не ми се спи skype mi e mitko_pln1786 за да не го пиша на всички по отделно
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• ей сега ще те открия да те видя колко си раннобуден
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Колеги,я кажете утре от колко часа и каде е сбирката в Плевен,че май нещо съм се навил да дойда. Тука в Ловеч алфистите са слаба ракия
            Alfa 145 1.6 boxer 95г.
            Човек без пари е лайно,а лайно с пари е личност!

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Barovski Покажи съобщение
              Колеги,я кажете утре от колко часа и каде е сбирката в Плевен,че май нещо съм се навил да дойда. Тука в Ловеч алфистите са слаба ракия
              Аз предлагам утре да се съберем в 18:00 , брат на паркинга на хотел Кайлъка се събираме
              Alfa romeo 145

Comment

• мда.у 1800 часа.АВЕ ЦЕЗАРЕ
                ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• утре ще има ли бойци или пак ще си бъдем обичайните иначе сбирките на бира се получават добре само Цезар издъни малко работата с тая кола ама на него му е простено той следващия път ще навакса
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• пак сме нещо в намален състав трябва да се стягаме толкова алфи пък едни и същи хора кибичим всеки път
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                      пак сме нещо в намален състав трябва да се стягаме толкова алфи пък едни и същи хора кибичим всеки път
                      Страх ги е от 145-цата "монстер" дидо дай някоя снимка нали прави някакви
                      Alfa romeo 145

Comment

• ахам Дидо е прав трябва да разнообразим малко и кво става с тоя форум аз докато не пишех сега май само аз пиша няма ли да ма бутнете и мен в тоя skype канал
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Аре кажете как точно са влиза ве народе !!!
                          Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                          Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                          Fiat Punto 1.1 1994

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                            ахам Дидо е прав трябва да разнообразим малко и кво става с тоя форум аз докато не пишех сега май само аз пиша няма ли да ма бутнете и мен в тоя skype канал
                            абе митак аз съм те добавил само трябва да ме одобриш в скайпа
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• снимки
                              Attached Files
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• На днешната среща решихме тоя път барбекюто да се състои,независимо колко човека ще дойдат,и за да можем да бъдем колкото може повече,решихме датата да е 20.09.2008г.Дотогава има 5 седмици,така,че повечето да можем да си осигурим свободен ден.Предложението е за Килифаревския манастир,ако някой има предвид някое друго място да казва.
                                П.С.Боби Браво,Лепичи и Алфа Ромео-мислите ли веее,скатавки

това е предложение на колеги от ВТ нали ви се ходише на тиферич бре момци..ето ви подходяща оферта за
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X