If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дидо твоя картер ли беше пукнат и къде го прави щото моя май съм го смлял
Има само един истински майстор на тия работи и наистина е много добър и не взима скъпо ще ти го навари с аргон и гаранция че ще ти го направи както трябва Ти къде успя да счупиш картер
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Здравейте! Поздрави от Ловеч !
Скоро пак се сетихме за вас и едно момче за пореден път предложи да ви посетим.Видях,че имахте такава идея за сбирка заедно с хора от Ловеч и Белене.Вие поне сте се организирали,при нас много трудно става такова нещо. Предполагам,че нямате нищо против да присъстваме и ние? Всяка неделя в 17,00 ли се събирате?
Здравейте! Поздрави от Ловеч !
Скоро пак се сетихме за вас и едно момче за пореден път предложи да ви посетим.Видях,че имахте такава идея за сбирка заедно с хора от Ловеч и Белене.Вие поне сте се организирали,при нас много трудно става такова нещо. Предполагам,че нямате нищо против да присъстваме и ние? Всяка неделя в 17,00 ли се събирате?
да това е часът,но четет преди да дойдете защото се променя в зависимост от сезона като почне да се стъмва по-рано ги местим от 14:00
Аз бях няколко дни в Плевен,обаче не успях да се организрам да дойда на среща
Навръщане към Варна вчера карахме в пакет с една 156-ца като моята
1.9Jtd ЕН 1191ВМ -някой знае ли на кого е ?
В Търговище спрях за кафе и се разделихме..
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Аз бях няколко дни в Плевен,обаче не успях да се организрам да дойда на среща
Навръщане към Варна вчера карахме в пакет с една 156-ца като моята
1.9Jtd ЕН 1191ВМ -някой знае ли на кого е ?
В Търговище спрях за кафе и се разделихме..
Другия път се надявам да се запознаем ... таа тая 156 поне аз не се сещам коя е ...спринтирахте ли много към варна че в плевен от клуба норнални няма така че това са ни отличителните белези Поздрави
с 160 литнах от една бабунка и меко кацане по картер и после яко до Плевен,ама 16 клапановия дракон не пострада.А час преди тва смлях едно куче с 120-140 и ми пукна бронята и халогена отиде да свети на двигателя,слаба ракияА я питайте Тошето как сменя скоростите на неговата.Тоест как ги сменяше на 22 вечерта
бегай че тва си не е работа добре че се прибрахме, даже минах само един път после към нас на червено че нямаше как да спра
днес си купих тъпата гумичка ма май чак в събота ще я сменям и следващия път ще мина на нова помпа
обаче я кажи чичо алфред кво прави на трета по баирите
Аз от къде мислите че знам за майстора нали преди няколко месеца скочих на историческия с 110-120 с 5 човека и... ебах та в картера бях го закачил
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment