Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ко стааааа....бе хораааа....има ли живи Алфа фенове в Плевен??????
    ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
      ко стааааа....бе хораааа....има ли живи Алфа фенове в Плевен??????
      нали знаеш че ние лео позаспиваме от време на време простено ни е само стари муцуни и във форума и по срещите...толкова много нови алфи а симпатизанти няма трябва да се стягаме феста идваааааа
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
        нали знаеш че ние лео позаспиваме от време на време простено ни е само стари муцуни и във форума и по срещите...толкова много нови алфи а симпатизанти няма трябва да се стягаме феста идваааааа
        Феста верно идва тряя зема 5-6 двигатела за там да си имам а за утре в 19:00 и да вали пак иначе
        Alfa romeo 145

Comment

• аз сигурно ще ходя до Търново и ако се прибера по рано ще намина да се видим,няма да е лошо и някои от "старите" ни приятели да пишат или да дойдат да се видим--примерно ТИФОЗА,аз не съм идвал много редовно и не съм виждал ГЕОРГИ--използвам случая да ги ПОЗДРАВЯ....И ДРУГИТЕ ЕСТЕСТВЕНО(обичайните заподозрени)
          ALFA 147 1.6

Comment

• В 19:00 сме на линия пак нали и без отсъстващи ,че ще се глобяваме вече
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Аз наистина доста срещи пропуснах напоследък,но просто имах доста ангажименти-море,балкан и не бях в Плевен неделите.Още ли някой нов Алфа фен не се е появил на сбирките,като гледам колко много Алфи има вече по улиците

Comment

• Ако мога да карам до другата неделя най-вероятно ще дойда
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

• Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                  Ако мога да карам до другата неделя най-вероятно ще дойда
                  колега,защо да не можеш да караш???
                  ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                    колега,защо да не можеш да караш???
                    Защо онзи ден ми махнаха гипса (след скъсани връзки и ставна капсула) и докторите ми забраниха да карам поне до една-две седмици ... Абе надявам се до края на седмицата да мога да карам, че вече се побърквам, а и алфето плаче за мен всяко нощ

Comment

Защо онзи ден ми махнаха гипса (след скъсани връзки и ставна капсула) и докторите ми забраниха да карам поне до една-две седмици ... Абе надявам се до края на седмицата да мога да карам, че вече се побърквам, а и алфето плаче за мен всяко нощ
                      Плаче ми няма кой да го изреже
                      брат ти идвал ли си до сега на срещите ?
                      Alfa romeo 145

Comment

• ВСЕКИ,КОЙТО ЧЕТЕ ТОВА И СИ ОБИЧА КОЛАТА И МАРКАТА ALFA ROMEO,ДА ДОЙДЕ В СРЯДА В РЕСТОРАНТ БУДАПЕЩА В 20 ЧАСА,ИНАЧЕ
                        БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!!
                        ALFA 147 1.6

Comment

• ние ги обичаме ама как да дойдем с тях в този късен час като ще ни караш да пием...дай ако искаш в сряда за обяд да се съберем
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                            Плаче ми няма кой да го изреже
                            брат ти идвал ли си до сега на срещите ?
                            Един път случайно минавах и се отбих да видя как са плевенските алфисти ама само за 5 мин стоях, че бях с компания и отивахме на кафе Не знам сега в колко часа се събирате, но преди май беше точно по време на формулата, което предполагам възспира доста хора да дойдат

Comment

Един път случайно минавах и се отбих да видя как са плевенските алфисти ама само за 5 мин стоях, че бях с компания и отивахме на кафе Не знам сега в колко часа се събирате, но преди май беше точно по време на формулата, което предполагам възспира доста хора да дойдат
                              Колега сега се събираме в 17:00
                              Alfa romeo 145

Comment

• абе сега вече минаваме на есенно време ли та почваме от 17???не че ми пречи ама трябва да направим някъв график че така както ги въртим и не е много добре
                                ...и Цезаре не го приемай като упрек все пак не искам да ти се правя на силен-все пак съм само малък Хектор
                                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Working...
                                X