тасове ли хахах... ние сме си с джанти ве момчага !!! хахах (само не почвай за ксенона)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщениетасове ли хахах... ние сме си с джанти ве момчага !!! хахах (само не почвай за ксенона)Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеЧетвъртък в Будапеща-има ли желаещи?
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеАе преди немоех та накарам да идеш у ресторант да пииш каиве па ся нещеш да одиш другадеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеАа той сигурно неиска да пие кафе ми нещо друготааааа ще се събираме или...
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Ем чи ко му и мой да попийнем аз тая вечер пак ше празнувам ИбановденAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Диде Цветелинчо май те ядосваИ мен отдавна ме подразва с изказванията си
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеДиде Цветелинчо май те ядосваИ мен отдавна ме подразва с изказванията си
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment