Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дали ще са изринали паркинга пред хотела? Ако не успея да стигна до колата, че утре ще рина може и да не дойда.
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Днес пропуснах. Дано другата неделя е по-подходящо за занимания на открито.

Comment

• Аз пък ходих да вадя шофьор от дере.
        Колата ще я вадим утре.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Attached Files
          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Гаден студ -светна ми „моркова”

Comment

• и моя и на миро светят , гаден студ, гадна нафа
              _156_2,4_JTD_136hp_-EX
              156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Да се оплача! Тая сутрин в 5 не можах да запаля, чак в 2 на обяд успях! Ненормална нафта сложих на това ОМВ! Предната сутрин никакви ядове с Екото при 2 градуса "по-топло" време!!! Поздрави!

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Моркови оправям като се стопли времетО! Дотогава ще ви светят в тъмното
                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• И аз съм с ОМВ. Студът ме завари с обикновен дизел и му сложих Кастрол ТДА. Ама според мен тези коли не понасят такъв студ.

Comment

• Аз лично ще изчакам покачване на температурите, днес свалих акумулатора да не се съсипва на студа.
                    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• какво да ви кажа,днес се повтори същото от вчера,моркова светна на същото кръстовище където светна и вчера,и угасна на същото където угасна и вчера ,ха сега да видим къде е дилемата,с паленето нямам проблем,въпреки това сложих от скъпия дизел на ОМВ,мамка му и цени,дано се поомеша малко и да се оправи,колегата ренгенолог ми писа че и неговия светнал но при него било от термостата,какво ли е при нас
                      Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
                      Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

• не знам от какво е ама до като не станат по човешки температури не мисля и да разбирам

Между другото да вметна само, имах едни два литра нафта в шише в багажника, вътре беше станала на боза, пък я помня като я наливах каква бистра беше, смятай в резервоара какво става.
                        Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 21:38.
                        _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                        156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• ако гаснеш в движение мога да ти предложа да си смениш горивното филтър, на предната така се реши дилемата с гасненето. за морковите ви писах, че като се стопли ще ги изчистим
                          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• кажи как бе Тошко че не може да се спи вече

Comment

• Аз моята си я държах в гаража и ми се искаше да не я изкарвам в студа, защото онзи ден бая се помъчи докато запали. Днес обаче трябваше да карам насам натам и моркова светна в движение на -15 С. Тъкмо спрях парното за да позагрее. А пък и карах на ниски обороти. Нещо се ошашка компа от гадното студено

Comment

• аз вчера я палих на -16,а днес на -18 пали без проблем ,от начало двигатела работи малко сстегнато и по шумно но след няколко секунди се оправя все едно е топъл все пак е дизел но не мога да си обясня защо след като позагрее светва тоя морков

Comment

Working...
                                X