Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Cardinala
    Еи аз ще отида утре и ще видя колко ще излезе един стикер ма не трябва да е повече от левче и ще направя десетина в неделя ще раздавам.Ще ги правя по 30см за вътрешната страна на задния джам, ама не знам само колко трябва да са широки, че 145 са с по-малко място отзад
    Кви лепенки?
    Да кандидатсвам и аз за едно парче.Голям срам днеска.Кат не знам никой
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Аз като имам време да отида ще направя такива за отзад, а видях и такива за страничните прозорци пак така, само че са по-мънички.Опитвам се да добарами детелинките на пълноправните членове ма нещо не успявам
      Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
      Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
      Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Ко стана с лепенките бре Тоше
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• БРАВО И ОТ МЕН
          хубава среща се получи,поздравления за новите членове,ДА ИДВАТЕ ПО ЧЕСТО надявам се другата седмица да сме повече
          ЗА ЛЕПЕНКИТЕ ДА МЕ ПРЕДВИДИТЕ И МЕН И АКО СЕ РАЗБЕРЕТЕ НЕЩО ЗА ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ЩЕ ЧАКАМ ДА СЕ ОБАДИТЕЕЕЕ....може да запазя маса в ресторанта :P
          ALFA 147 1.6

Comment

• Пичове за лепенките намерих една нова агенция отворих файла, но с тия размери ще са малки лепенките.Пък за цената пича каза, че са на квадрат, което ще рече - колкото повече толкова по-евтино.За лепенка ще излиза около 4-5 лева бройката.Не знам колко от вас ще се навият, за тая цена, така че мисля утре да направя една и си я сложа и вече на който му харесва ще ми каже и ще ги направим.Ако имате други по-добри предложения казвайте докато е време!

Comment

• направи и за мен и за брат ми да ги пробваме
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• тая седмица и ас ще доида да се видим че отдавна не сам идвал
                алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Има раздвижване в тоя форум почнахме пак да се събираме повечко хора,това ми харесва
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• На 21.06. отново?Запиши ме и мен за лепенка.нещо не иска да ми качи снимката от Релакса.
                    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Така - пичове за лепенката в тая цена ти у режат и слагат на място, такаче ще поразпитам по-сугерно за въпроса и ще закарам мойта бабка да вземем размери и няма да е лошо и вие да видите на моделите 145 и 156 каквъ размер ви устройва, защото в оригиналния файл е 33 на 4.5 см, което на мен ми се стурав малко, но ще видя как ще се получи.В неделя ще ви покажа и ще взема поръчки пък ще ги направя останалите другата седмица или ще го измисля.Може се видим към петък по за кафе след 19 часа и който дойде ще я види как изглежда

Comment

• и така става аз ще измеря моята дължина и ще кажа колко е на 156-цата
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ей пичове,защо на нашите лепенки да не пише примерно....ALFA ROMEO CLUB PLEVEN,според мен трябва да вмъкнем "ПЛЕВЕН" някъде в надписа,защото ние или повечето от нас са от плевен,както има фен клубове на футболните отбори по градовете така и ALFA ROMEO има фенове в НАШЕ ЛИЦЕ,И МИСЛЯ ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНА ДОБРА ГУПИЧКА ОТ ФЕНОВЕ НА МАРКАТА В ПЛЕВЕН И ТОВА ТРЯБВА ДА ГО НАПИШЕМ
                          някои ако има мнение по въпроса да пишеее
                          С ГОРЕНАПИСАНОТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ МОМЧЕТО ОТ ТЪРНОВО,ТОЙ ВЕЧЕ Е ЕДИН ОТ НАСССС
                          ALFA 147 1.6

Comment

• прав си ице прав си аз съм за
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• И аз съм твърдо За Плевенски алфа отряд
                              Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H
                                С ГОРЕНАПИСАНОТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ МОМЧЕТО ОТ ТЪРНОВО,ТОЙ ВЕЧЕ Е ЕДИН ОТ НАСССС
                                Момчето от Търново хич не се обижда.Отдава съм един от вас.Снимката малко се размаза като я промивах ама се виждате.

Comment

Working...
                                X